Valitse ao-oppilaitos

Tulityökorttikoulutus

Toteuttaja Jyväskylän aikuisopisto

Aika 21.08.2017

Paikkakunta Jyväskylä

Osoite Viitaniementie 1 A, 40720 JYVÄSKYLÄ

Laajuus 8 h

Kuvaus
Tulityöt ovat töitä, joissa käytetään liekkiä ja lämpöä tuottavia työmenetelmiä, jotka synnyttävät tulipalon vaaraa. Vuosittain tulitöiden seurauksena syntyy tulipaloja, jotka olisi voitu välttää ennalta ehkäisevällä toiminnalla. Tulityökurssin tavoitteena on herättää tulityöntekijät ennalta ehkäisemään tulityöonnettomuuksien synty.

Kurssilla opitaan keskeinen ohjaava lainsäädäntö ja ohjeistus sekä eri osapuolten vastuut. Kurssin jälkeen ymmärretään tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkitys sekä osataan tehdä työ turvallisesti. Kurssi on päivän mittainen ja se sisältää kuusi oppituntia sekä suojaus- ja alkusammutusharjoituksen
Sisältö
  • Turvallisuus - yhteinen etumme
  • Tulityön suunnittelu säästää
  • Tulitöiden turvallisuutta edistävä lainsäädäntö
  • Turvatoimet - arjen hallintaa
  • Jos kuitenkin syttyy...
  • Mitä opin?
  • Kurssikoe


Koulutuksen opetusmateriaalina käytettävä oppikirja on julkaistu myös ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi ja puolaksi. Hyväksytyn kurssikokeen suorituksen jälkeen henkilölle voidaan tilata viisi vuotta voimassa oleva tulityökortti.
Hinta
120,00 € Hinta sisältää 24% alv. Yksityisasiakkaat maksavat koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Tutustu verkkomaksamisen ohjeisiin: https://www.jao.fi/fi/Jyvaskylan-koulutuskuntayhtyma/Talous-ja-hankinnat/Verkkomaksaminen
Aikataulu
21.08.2017 lka VN.A2.230 alkaen klo 8
Kouluttaja
Sami Ahonen
Lisätietoja antaa
Koulutussihteeri Anna-Maija Palviainen puh. 040341 6228 etunimi.sukunimi[at]jao.fi
Oppi-Online puh. 040 341 5055 tai aikuisopisto[at]jao.fi
Peruutusehdot
Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Viimeinen ilmoittautumispäivä
14.08.2017
Ilmoittaudu koulutukseen Ilmoittautuminen yritysasiakkaille
Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä