Valitse ao-oppilaitos

Media-alan perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja

Toteuttaja Jyväskylän aikuisopisto

Aika 04.09.2017 - 31.05.2019

Paikkakunta Jyväskylä

Osoite Kympinkatu 3, 40320 JYVÄSKYLÄ

Kohderyhmä
Kiinnostaako sinua visuaalinen suunnittelu, videotyö tai verkkojulkaisu? Innostutko jatkuvasti muuttuvan mediakentän haasteista ja olet valmis oppimaan aina uutta? Olet reipas ja pystyt tarvittaessa omaksumaan uusia tekniikoita ja vaihtamaan näkökulmaa tilanteesta riippuen. Et pelkää haasteita ja keskityt opintoihin rennolla, mutta tiukalla otteella. Yrittäjähenkisyyskin on eduksi. Jos vastaus on kyllä, hae meille.
Media-ala sopii sinulle, mikäli olet luova, oma-aloitteinen ja kiinnostunut toimimaan erilaisissa työympäristöissä. Aiempaa koulutusta tai alan työkokemusta ei vaadita.
Voit myös kuulua seuraavaan kohderyhmään:

Oletko sinä etsimämme henkilö? Meillä on opiskelupaikkoja jaossa 20–29-vuotiaille. Jos olet kokonaan ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa, tartu tilaisuuteen ja hae mukaan nyt! Kysy lisää Nuorten aikuisten osaamisohjelmasta Oppi-Online-ohjauspalvelusta, puh. 040 341 5055 tai aikuisopisto@jao.fi. Lisätietoja myös osoitteessa www.jao.fi/aikuisopisto/osaamisohjelmat
Kuvaus
Tutkinto on media-alan perustutkinto, audiovisuaalisen tuotannon osaamisala. Ammattinimike on mediapalvelujen toteuttaja.
Koulutuksen painopisteinä ovat audiovisuaalisen viestinnän, verkkojulkaisutuotannon ja julkaisutuotannon alat. Koulutuksen aikana on mahdollista toteuttaa asiakastöitä ja yhteistyöprojekteja yritysten kanssa sekä kehittää omaa yritysideaansa osuuskuntatoiminnan kautta.
Suunnittelemme kanssasi henkilökohtaisen oppimisen polkusi, jossa otamme huomioon aiemman ammattitaidon ja työkokemuksen. Opinnot sisältävät lähiopetusta, itsenäistä tiedonhakua ja opiskelua, verkko-opetusta ja työssä oppimista.

Koulutus toteutetaan Jyväskylän Kankaalla luovalla kampuksella (www.jao.fi/luovakampus), jossa kohtaavat Jyväskylän aikuisopiston ja Jyväskylän ammattiopiston kädentaitajat ja luovien alojen tekijät. Luova kampus muodostuu käsi- ja taideteollisuusalan, kuva- ja media-alan sekä tekstiili- ja vaatetusalan toimijoista sekä Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajista ja yhteisöpedagogeista. Vanhan paperitehtaan siipiosaan rakennetut tilat ovat käytännönläheinen ja yhteisöllinen oppimisympäristö alan tuleville ammattilaisille ja kaikille, jotka haluavat kehittää osaamistaan.
Sisältö
Kaikille pakolliset tutkinnon osat:
Media-alalla toimiminen
Mediamateriaalin toteuttaminen
Audiovisuaalisessa tuotannossa toimiminen

Lisäksi tarjoamme opintoja seuraaviin valinnaisiin tutkinnon osiin:

Julkaisutuotannossa toimiminen
Verkkojulkaisutuotanto
Videon ja elokuvien esituotanto ja tuotanto
Videon ja elokuvan jälkituotanto
Animaatio- ja liikegrafiikan toteuttaminen
Tutkinnon osa ammatillisista perustutkinnoista
Tutkinnon osa ammattitutkinnosta
Kustannukset opiskelijalle
Tutkintomaksu 58€
Kouluttaja
Sirpa Lonka 040 341 6447
Lisätietoja antaa
Jyväskylän aikuisopiston kouluttaja Sirpa Lonka, puh 040 341 6447 tai etunimi.sukunimi@jao.fi tai kouluttaja Arto Saarelainen, puh. 040 341 6459 tai etunimi.sukunimi@jao.fi.
Haku päättyy
30.04.2017
Hae koulutukseen
Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä
Jyväskylän aikuisopisto / Koulutushaku / Media-alan perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja Tulosta sivu