Valitse ao-oppilaitos

Media-alan ammattitutkinto

Toteuttaja Jyväskylän aikuisopisto

Aika 04.09.2017 - 31.12.2018

Paikkakunta Jyväskylä

Osoite Viitaniementie 1 A, 40720 JYVÄSKYLÄ

Kohderyhmä
WORDPRESS-KOOSTAJA, WWW-SUUNNITTELIJA, FRONT-END OHJELMOIJA

Vielä muutamia paikkoja vapaana!

Tarvitsetko täydennyskoulutusta www-sivujen toteuttamiseen? Haluaisitko osata luoda visuaalisesti näyttäviä ja käyttäjäystävällisiä sivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä?

Koulutus on tarkoitettu www-sivujen suunnittelusta ja koostamisesta kiinnostuneille, jotka ovat suorittaneet alalle sopivan perustutkinnon tai omaavat tarvittavat pohjatiedot tietotekniikasta tai media-alalta. Viestintäalan työkokemus tai harrastuneisuus luetaan eduksi koulutukseen haettaessa.
Kuvaus
Opi toteuttamaan verkkosivuja käyttäen maailmansuosituinta julkaisualustaa. WordPress on ilmainen julkaisualusta, joka sisältää suureen valikoiman lisäosia ja ulkoasuteemoja. Koulutuksessa opit suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä sivustoja, räätälöimään sivuston ulkoasun ja toiminnallisuudet vastaamaan asiakkaan tarpeita. Opit hyödyntämään WordPress-lapsiteemoja ja luomaan omia teemoja.

Koulutuksen jälkeen pystyt toimimaan erilaisissa viestinnän tuotantotehtävissä esimerkiksi www-suunnittelijana, web-ohjelmoijana, web-käyttöliittymäsuunnittelijana, sisällöntuotannossa tai digitaalisessa markkinoinnissa.

Media-alan ammattitutkinto toteutetaan monimuotokoulutuksena. Koulutus sopii hyvin oppisopimuskoulutukseen, työn ohessa opiskeleville sekä päätoimisille opiskelijoille. Suunnittelemme kanssasi henkilökohtaisen oppimisen polkusi, jossa otamme huomioon aiemman ammattitaidon ja työkokemuksen. Opinnot sisältävät lähiopetusta, itsenäistä tiedonhakua ja opiskelua, verkko-opetusta ja työssä oppimista. Lähiopetusta on lähtötasostasi riippuen joko kerran kuussa tai joka toinen viikko.
Sisältö
• WordPress asennus, hallinnointi ja tietoturva
• Sivujen ulkoasun ja toiminnallisuuden räätälöinti lapsiteemoilla
• Oman WordPress-teeman ohjelmointi
• Web-ohjelmointitekniikat: HTML5, CSS3, PHP, jQuery
• Kuvankäsittely verkkomediaan
• Video- ja äänityö verkkomediaan
• Käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelu
• Projektityö, markkinointi ja tekijänoikeus verkkomediassa
Kustannukset opiskelijalle
Koulutusmaksu 300 € (mahdollisuus maksaa kahdessa erässä) ja tutkintomaksu 58 €.
Miten haet
Sähköisen hakemuksen lisäksi lähetä omakuva, CV sekä omaa osaamista esittelevä työkansio, websivusto tai portfolio sähköpostilla osoitteeseen media-ala.aikuisopisto[at]jao.fi.
Kaikki hakijat pyydetään haastatteluun. Koulutukseen valitaan näytetöiden ja haastatteluun perusteella.
Kouluttaja
Janna Siili 040 341 6248
Lisätietoja antaa
Vastuukouluttaja Janna Siili, puh 040 3416 248 tai etunimi.sukunimi@jao.fi tai Oppi-Online -ohjauspalvelu, puh. 040 341 5055, aikuisopisto[@]jao.fi.
Haku päättyy
20.08.2017
Hae koulutukseen
Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä
Jyväskylän aikuisopisto / Koulutushaku / Media-alan ammattitutkinto Tulosta sivu