Valitse ao-oppilaitos

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto

Toteuttaja Jyväskylän aikuisopisto

Paikkakunta Jyväskylä

Osoite Viitaniementie 1 A, 40720 JYVÄSKYLÄ

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu alalla työskenteleville henkilöille, joilta puuttuu alan tutkinto tai henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta tutkintoon sisältyvältä osa-alueelta.

Voit myös kuulua seuraavaan kohderyhmään:

Oletko sinä etsimämme henkilö? Meillä on opiskelupaikkoja jaossa 20–29-vuotiaille. Jos olet kokonaan ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa, tartu tilaisuuteen ja hae mukaan nyt! Kysy lisää Nuorten aikuisten osaamisohjelmasta Oppi-Online-ohjauspalvelusta, puh. 040 341 5055 tai aikuisopisto@jao.fi. Lisätietoja myös osoitteessa www.jao.fi/aikuisopisto/osaamisohjelmat
Kuvaus
Markkinointiassistentin osaamisala:
Sähköinen markkinointi ja sosiaalinen media tehokäyttöön!
Koulutuksen myötä saat ideoita ja työkaluja markkinointitehtäviesi toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä opit ymmärtämään markkinoinnin osana yrityksen toimintaa. Markkinointiviestinnän ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja sekä perehdyt monipuolisesti sähköiseen markkinointiin ja siihen sekä mainontaan liittyvään lainsäädäntöön.

Visuaalisen markkinoijan osaamisala:
Tule kehittämään visualistin taitojasi ja täydentämään osaamistasi! Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle valmiudet visuaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat visuaalisen suunnitelman laatiminen, sommittelu, värioppi, mainostekstit, erilaisten tilojen suunnittelu ja esillepanot.

Jokaiselle tutkinnon suorittajalle laaditaan henkilökohtainen opiskelu- ja tutkinnon suorittamisen suunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Henkilö, jolla on jo riittävä ammattitaito voi suorittaa näyttötutkinnon tai sen osan osallistumatta koulutukseen. Tutkintotilaisuudet järjestetään tutkinnon suorittajan työ- tai työharjoittelupaikalla joustavasti opintojen aikana. Tutkintoon liittyvä projektityö niveltyy saumattomasti osaksi työtäsi markkinointiviestinnän toteuttajana.

Tutkintoon valmistavan koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa seuraavat tutkinnon osat, jos tutkinnon suorittamisen edellytykset täyttyvät:

Pakollinen tutkinnon osa
  • Markkinointiviestinnän toimeksiannon valmistelu


Valinnaiset osaamisalat, joista valitaan yksi

1. Markkinointiassistentin osaamisala
  • Projektisuunnitelman laatiminen
  • Projektisuunnitelman toteutus


2. Visuaalisen markkinoijan osaamisala
  • Visuaalisen suunnitelman laatiminen
  • Visuaalisen suunnitelman toteutus
Sisältö
Koulutus alkaa keväällä 2018, tarkempi aikataulu vahvistuu myöhemmin. Haku koulutukseen aukeaa alkuvuodesta 2018. Koulutuksen tiedot päivittyvät haun käynnistyessä.

Lisätietoja saat sähköpostitse tai puhelimitse koulutuksen yhteyshenkilöltä. Koulutuksen soveltuvuudesta itsellesi voit kysyä Oppi-Online-ohjauspalvelusta, puh. 040 341 5055 tai aikuisopisto@jao.fi.
Kouluttaja
Sanna Kärkkäinen 0403416303
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tietopuolisesta koulutuksesta: Sanna Kärkkäinen, puh. 040 341 6303, sanna.karkkainen@jao.fi
Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä
Jyväskylän aikuisopisto / Koulutushaku / Markkinointiviestinnän ammattitutkinto Tulosta sivu