Valitse ao-oppilaitos

Vielä opiskelemaan lukioiden täydennyshaussa ja ammatillisen koulutuksen lisähaussa - hae 31.7. mennessä!

26.6.2017

Jyväskylän lukiokoulutuksessa vielä vapaana oleviin opiskelupaikkoihin voi hakea 31.7. 2017 saakka.  Yhteishaun jälkeen lukiokoulutuksessa on avautunut  Opintopolun ulkopuolinen täydennyshaku, jonka perusteella  vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja täytetään. Aloituspaikat jaetaan kysynnän perusteella suoraan lukioihin, joissa löytyy tilaa. Paikat ovat ensisijaisesti lukioiden yleislinjoille.

Päätös mahdollisesta opiskelupaikasta tehdään 4.8.2017 mennessä. Täydennyshaku on osa yhteishakua eli yhteishaun kriteerit ovat täydennyshaussakin voimassa.

Jyväskylän aikuislukio tarjoaa koulutusta 18 vuotta täyttäneille, ja aikuislukion lukion ja perusopetuksen opintoihin ilmoittautuminen on ti 8.8.2017 klo 18.

Tarkempia tietoja lukiokoulutuksen täydennyshausta ja aikuislukion mahdollisuuksista.

Ammatillisen koulutuksen lisähaku

Myös ammatillisessa koulutuksessa vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja haetaan Opintopolku.fi -palvelussa 31.7.2017 mennessä. Lisähaku on osa yhteishakua eli yhteishaun kriteerit ovat voimassa lisähaussakin.

Jyväskylän ammattiopisto ilmoittaa valinnoista ja soveltuvuuskokeista hakijoille kirjeitse. Hakijat, jotka eivät ole yhteishakukelpoisia voivat hakea Jyväskylän ammattiopistoon jatkuvan haun kautta. Lisätietoa jatkuvasta hausta Jyväskylän ammattiopiston sivuilla.

Myös Jämsän ammattiopisto ilmoittaa valinnoista ja soveltuvuuskokeista hakijoille kirjeitse. Tarkemmin Jämsän ammattiopiston lisähausta.

Jyväskylän aikuisopistosta lisähaussa ovat vapaaksi jääneet maarakennusalan opiskelupaikat. Vapaita maarakennusalan opiskelupaikkoja on myös aikuisten syksyllä 2017 alkavissa ryhmissä. Lisätietoa maarakennusalan koulutuksen sisällöistä koulutushaussa.

Vielä opiskelemaan lukioiden täydennyshaussa ja ammatillisen koulutuksen lisähaussa - hae 31.7. mennessä! Tulosta sivu