Valitse ao-oppilaitos

Vaasassa edustettiin ao-pelipaidoissa viimeistä kertaa

joukkuekuva 2017_1.jpgKuva: liikunnan opettaja Matti Korhonen
5.12.2017

Jyväskylän ammattiopiston jalkapallojoukkueen kausi huipentui kovatasoisessa valtakunnallisessa lopputurnauksessa Vaasassa 29.-30.11.2017. Tänä vuonna arpa oli heittänyt kaikki ennakkosuosikit samaan alkulohkoon, joten Jyväskylän kaksi upeaa voittoa Kokkolasta ja Oulusta eivät riittäneet jatkopaikkaan. Kohtaloksi tuli karsiutuminen mitalipeleistä maalierovertailun jälkeen, lopullinen sijoitus oli hienosti viides.

Päättynyt pelikausi antaa paljon uskoa tulevia vuosia ajatellen. Jyväskylän joukkue on vakiinnuttanut paikkansa lopputurnausjoukkueena ja viimeistään tämä vuosi osoitti, että sen pelaamisen taso kestää vertailun mihin tahansa muuhun joukkueeseen Suomessa. Viime vuosien määrätietoinen kehittämistyö alkaa kantaa hedelmää ja Jyväskylän ammattiopistoon on syntynyt vahva jalkapallokulttuuri. Edustusjoukkueeseen pyrkii vuosittain entistä enemmän hyviä pelaajia, joista parhaimmat ja opintonsa hyvin hoitaneet opiskelijat saavat pukea ylleen tavoitellun ammattiopiston vihreän pelipaidan. Ensi vuonna joukkueemme edustaa sitten uusissa Gradia-paidoissa.

Tämän vuoden joukkue ansaitsee upeiden peliesitysten lisäksi kiitoksen ammattimaisesta edustamisesta kaikissa tilanteissa, myös kentän ulkopuolella. Kerrassaan hienoja ja fiksuja nuoria miehiä, edustusjoukkue ihan kirjaimellisesti! Suuri kiitos myös joukkueessa opiskeluaikoinaan pelanneelle ja nykyiselle valmentajalle Yahad Yarille, joka tänäkin vuonna antoi osaamisensa joukkueemme käyttöön.

Lopputurnauksessa pelasivat seuraavat opiskelijat:

Maalivahti: Riku Uus-Leponiemi, LIAM16E                               
Kenttäpelaajat: Olli Sormunen, LIAM15A Innocent Shema, LIAM15D
Jussi Juoperi, LIAM15B Yohna Arial, TALV16A Jeton Dangi, LIAM16E
Roni Lehtonen, LIAM15E         Elmeri Turpeinen, LIAM16E Arttu Heikkilä, LIAM15B
Riko Kokko, LiOp4  Seti Nimeseti Redamte, LiOp1       Niklas Kauppinen, SA17D
Ilmari Toivola, STKU17s Altin Pllana, LiOp1 Jukka Suokas, LiOp1
Samuli Hämäläinen, LI17A Aapo Hytönen, TU17B

    ​
Joukkueen valmentajina toimivat liikunnanopettaja Matti Korhonen (p. 040 341 5728) ja Yari Yahad.

Lämpimät onnittelut joukkueelle ja valmentajille menestyksestä sekä kiitos mallikkaasta oppilaitoksen edustamisesta.

Vaasassa edustettiin ao-pelipaidoissa viimeistä kertaa Tulosta sivu