Valitse ao-oppilaitos

Työtä sujuvasti somessa -tapaaminen kohtauttaa opiskelijat ja yritykset 11.10.

9.10.2017

Mediatiedote 9.10.2017

Sosiaalinen media on rakentunut merkittäväksi tekijäksi työnhaussa ja rekrytoinnissa. Työnhakija ja yritys voivat löytää toisensa some-näkyvyyden kautta, ja molemmille saattaa avautua uusia - joskus yllättäviäkin – mahdollisuuksia. Kanavia on paljon, ja käyttäjän kannattaakin pohtia, mitkä ovat hänelle keskeisimmät.

Toisen asteen opiskelijat ja yrittäjät tapaavat asian parissa Työtä sujuvasti somessa -tapahtumassa keskiviikkona 11.10. 2017 Jyväskylässä. Luvassa on rekrytori, työpajoja ja puheenvuoroja.

Rekrytorilla kuullaan yritys- ja uratarinoita erityisesti työnhaun näkökulmasta ja tavataan rekrytoinnin ammattilaisia. Ammatillisen koulutuksen kouluttajien vetämissä työpajoissa puolestaan teemana on Rekrytointi ja työnhaku sosiaalisessa mediassa. Yrittäjiä kannustetaan rekrytointiin sosiaalisessa mediassa ja opiskelijoita mm. videoesittelyn tekemiseen itsestään ja osaamisestaan. Pääpuheenvuoron pitää sosiaalisessa mediassa tapahtuvan rekrytoinnin asiantuntija Sami Ahonen. Hän on toinen Tiitus Group Oy:n perustajista. Tiitus Group Oy on erikoistunut nuorten työnhakuprosessiin ja mobiilirekrytointiin.

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Sujuvat työnhakumarkkinat -hanke (ESR). Hanke edistää nuorisotakuun toteutumista tukemalla ammattiin valmistuvien opiskelijoiden siirtymistä työelämään mahdollisimman sujuvasti.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös reaaliajassa verkossa: https://www.facebook.com/events/194757634395837

Ohjelma:

klo 12.00 Tapahtuman avaus
klo 12.15-13 Asiantuntijapuheenvuoro ”Opiskelijat ja työnantajat somessa”, Sami Ahonen, Tiitus Group Oy
klo 13-14 Rekrytori – haastatteluja, toiminnallisia pisteitä, kahvia ja kohtaamisia
klo 14-16 Työpajat työelämälle ja opiskelijoille luokkatiloissa

Tiedoksi toimituksille:

Toimittajat ovat tervetulleita tilaisuuteen, joka on 11.10.2017 klo 12 - 16. Osoite: ravintola Priimus, Taulumäentie 45, Jyväskylä.

Lisätietoja:

Vuokko Joutsen, projektipäällikkö, puh. 040 341 6222, vuokko.joutsen(at)jao.fi, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Työtä sujuvasti somessa -tapaaminen kohtauttaa opiskelijat ja yritykset 11.10. Tulosta sivu