Valitse ao-oppilaitos

Toimitilahuoltaja ja toimitilahuoltaja-vartija rekrykoulutukseen haku käynnissä

26.6.2017

Jämsän ammattiopisto toteuttaa toimitilahuoltaja ja toimitilahuoltaja-vartija rekrykoulutuksen 28.08.2017 - 19.12.2017 (vartijakoulutusosuuden suorittavalla päättymispäivä 19.12.2017).


Koulutuksesta pidetään infotilaisuus Jämsän ammattiopistolla 4.8. klo 14 osoitteessa Koulutie 19, Jämsä.


Koulutus on tarkoitettu puhtauspalvelualasta kiinnostuneille ja alalle soveltuville henkilöille. Soveltuvuus edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä terveyttä. Aikaisempaa alan työkokemusta ei vaadita.

Koulutuksen tavoitteena on opiskella puhtauspalvelujen keskeisiä osa-alueita. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Lassila & Tikanojan eri työkohteisiin Jämsässä ja sen lähialueilla.

Koulutukseen valitaan neljä henkilöä, joista yhdellä on mahdollisuus suorittaa myös vartijakoulutus muiden opintojen lisäksi. Vartijatehtäviin/koulutukseen valittavan hakijan tulee täyttää vartijan työn edellyttämät soveltuvuusvaatimukset mm. nuhteettomuusvaatimus. Koulutuskokonaisuus palvelee myös henkilöitä, jotka suunnittelevat opintojen jatkamista myöhemmin kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnoksi (toimitilahuoltaja).

Lisätiedot ja haku koulutukseen täältä.

Toimitilahuoltaja ja toimitilahuoltaja-vartija rekrykoulutukseen haku käynnissä Tulosta sivu