Valitse ao-oppilaitos

Tervehdys Sepän yrityspajan toimijoilta

Sepän yrityspaja.jpg
Sepän yrityspaja_logo.jpg
3.10.2017

Sepän yrityspajan toimijoilta voit hankkia yksilöllisiä ja laadukkaita käsityöalan tuotteita. Voit tutustua tuotteisiin ennakkoon toimijoiden facebook-sivujen kautta, mutta parhaan kuvan tuotteista saat, kun poikkeat ostoksille myymälään osoitteeseen Sepänkatu 3.

Ohessa linkit niiden toimijoiden facebook-sivuille, joiden tuotteita on tällä hetkellä myymälässä tarjolla. He kaikki toimivat Osuuskunta Versotaan kautta.

 • AinaLiina 
  AinaLiina valmistaa tekstiilituotteita kankaankudonnalla ja kankaanpainannalla. Lisäksi tarjolla erilaisia käsityökursseja esim. huovutus, kankaanpainanta, värjäys.
 • Design Pasain
  Design Pasain valmistaa uniikkeja sisustustekstiilejä huovuttaen ja kankaanpainannalla toteutettuna. Myös aiakkaiden toiveiden mukaisesti.
 • Sarulla design
  Sarulla design valmistaa käsitöitä vanhaa kunnioittaen. Kaikissa töissä näkyy käsityön jälki ja perinteet.
 • Talisa Design
  Talisa Designin piensarjoissa ja uniikeissa tuotteissa pääosassa ovat laukut, pussukat sekä sisustustuotteet. Kierrätyskankaita on käytetty usean tuoteperheen tekemisessä.
 • Taniko Design
  Taniko Design tekee modernia käsityötä perinteisin keinoin. Valikoimissa sisustustekstiili- ja käsityötuotteita pääasiassa itse käsinpainetuista kankaista, mutta myös kierrätysmateriaaleista. Suunnittelen kaikki kuosini itse ja suosin modernia ajattomuutta. Teen myös pieniä tilaustöitä.
 • Virokannas
  Virokannas tuottaa yksilöllisiä ja laadukkaita tekstiilikäsityötuotteita sekä -palveluja Jyväskylässä. Virokannas pitää kiinni laadusta ja arvostaa käytettävyyttä sekä paikallisuutta. Tekniikoina vaihtelevat huovutus, värjäys sekä kudonta. Tuotteissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaalia ja paikallisia raaka-aineita.

Tutustu ja liity myös Sepän yrityspajan facebookiin.

Lisätietoa Sepän yrityspajan toiminnasta löytyy www-sivuilta. Sivuilla tietoa myös yrityspajan hieronta- ja kauneudenhoitopalveluista.

Tervetuloa Sepän yrityspajalle! 
Meiltä löydät kauniita tuotteita sekä kotiin että lahjaksi ja voit myös varata ajan hemmotteluhetkeen.

 

Tervehdys Sepän yrityspajan toimijoilta Tulosta sivu