Valitse ao-oppilaitos

Suomi 100 -havuteokset ilahduttavat yleisöä Jämsän ammattiopistossa 7.12. saakka

Pilari.jpgSuomen luonto ja sen materiaalit tarjoavat ammattilaisille runsaan aarreaitan kaikkina vuodenaikoina.
30.11.2017

Mediatiedote 30.11.2017

Jämsän ammattiopiston opiskelijat ovat toteuttaneet suomalaisesta kuusesta ja männystä tilateoksia, jotka ovat juhlavasti valaistuina 7.12.2017 saakka ammattiopiston yläkampuksen museoalueella (osoite: Metsäoppilaitoksentie 14, Jämsänkoski). Teokset ja valaistus ovat Suomi 100 -teemalla. Valaistukseen käytetään liki tuhatta led-lamppua.

Töitä voi tulla vapaasti katsomaan, ja voi vaikkapa kuvata itsensä upeiden havuteosten keskellä.

Näyttävät työt ovat valmistaneet puutarhatalouden perustutkinnon kukka- ja puutarhakaupan osaamisalan ja floristin ammattitutkinnon valmistavan koulutuksen opiskelijat.

Isojen töiden tekeminen on ollut hyvää harjoitusta työelämää varten. Tätä nykyä suomalaisen luonnonmateriaalin käyttäminen on trendikästä ja kestävän kehityksen mukaista. Suomen luonto ja sen materiaalit tarjoavat ammattilaisille runsaan aarreaitan kaikkina vuodenaikoina.

Puutarhatalouden alalta valmistuneet ammattilaiset työskentelevät monin eri tavoin kasvien parissa. Alalla tuotetaan terveellistä ravintoa, muokataan, rakennetaan ja ylläpidetään viihtyisää ympäristöä sekä tuotetaan koristekasveja sisätilojen vihreyttämiseen ja tunnelman luomiseen. Floristit hallitsevat kukkasidonnan ja pystyvät tarjoamaan laadukkaita tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisätiedot:

Outi Honkanen, kukka- ja puutarhakaupan vastuuopettaja, Jämsän ammattiopisto, puh. 040 341 4333 ja Floristiikan
Katri Gummerus, floristiikan vastuukouluttaja, Jämsän ammattiopisto, puh. 040 341 4469

Suomi 100 -havuteokset ilahduttavat yleisöä Jämsän ammattiopistossa 7.12. saakka Tulosta sivu