Stop koulukiusaamiselle! -tapahtuma ma 21.11. klo 16 Killerillä

Stop kiusaamiselle_torviset_300.jpgRaviohjastajista mm. Jukka ja Hannu Torvinen ovat tapahtuman kummeina. Ravilähdöt alkavat klo 18 ja tapahtuman oheisohjelma klo 16. Raveissa on myös ponilähtö.
21.11.2016

Killerin raviradalla järjestetään tempaus tärkeän asian puolesta maanantain 21.11. ravien yhteydessä. Ravit alkavat klo 18 ja Stop koulukiusaamiselle! -tapahtuma klo 16. Tavoitteena on tuoda vaikeaa aihetta esille uudella tavalla. Tapahtumaa ovat olleet järjestämässä aikuisopiston opiskelijat.

Koulukiusaamiseen puuttuminen on yhteinen asia. Tapahtumassa ovat mukana muun muassa urheiluseurat JYP, JYP Juniorit, Kiri ja Happee, Luontoliitto, Music Against Drugs, ravinuoret, palolaitos ja koulupoliisi. Tärkeänä yhteistyökumppanina on ollut Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen ja Kymen piirit, joille toiminta raviyhteisön kanssa on ollut uutta ja mieluista.

Tapahtuman puuhanaiset, liiketalouden opiskelijat Tanja Säynevirta ja Elisa Friman kiteyttävät tapahtuman tavoitteita: " Yritetään madaltaa kynnystä puuttua kiusaamiseen ja samalla haluamme tuoda esille myös sitä, miten hevonen auttaa vaikeista tilanteista ylipääsemisessä”.

Tanjan ja Elisan apuna tapahtumaa rakentamassa on joukko merkonomiopiskelijoita osana Kampanja myynnin edistämisessä -kurssia. Paikalla on myös Valokuvaajan ammattitutkintoa suorittavia opiskelijoita, taltioimassa tapahtumaa ja kuvaamassa kaveri- ja perhepotretteja.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa Killerille!
Lisätietoja aikuisopiston facebookista tai kouluttaja Sanna Nummelalta, puh. 040 341 6305, sanna.nummela@jao.fi sekä Killeri sivuilta.

Ajankohtaista / Stop koulukiusaamiselle! -tapahtuma ma 21.11. klo 16 Killerillä Tulosta sivu