Valitse ao-oppilaitos

Schildtin lukion opinto- ohjaaja Satu Syyrakki Europroject – Education Without Frontiers -verkoston johtotiimissä

Europroject-tiedote Syyrakki.jpgUudet johtoryhmän jäsenet Satu Syyrakki, Jean Theis ja Janka Mládenkova
9.10.2017

Schildtin lukion opinto-ohjaaja Satu Syyrakki valittiin torstaina 5.10.2017 Europroject – Education Without Frontiers -verkoston johtotiimiin yhdessä luxemburgilaisen Jean Theisin ja slovakialaisen Janka Mládenkovan kanssa.

Valinta tehtiin verkoston vuotuisessa konferenssissa, joka pidettiin tänä vuonna Žilinassa Slovakiassa. Europroject on eurooppalaisten koulujen yhteistyöverkosto, joka on perustettu vuonna 1989. Verkostossa on tällä hetkellä mukana 19 koulua seitsemästätoista eri maasta.

Europrojectin ydintehtävä on luoda yhteyksiä verkoston koulujen välille, toteuttaa kansainvälisiä projekteja yhdessä ja jakaa koulutusosaamista yli valtiollisten rajojen. Verkoston johtotiimi koordinoi verkoston toimintaa ja tarjoaa mukana oleville kouluille apua ja tukea esimerkiksi kansainvälisten opiskelija- ja opettajaliikkuvuuksien järjestämiseen. Verkoston tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta Schildtin lukion opiskelijat ovat päässeet vuosien mittaan vierailemaan ja opiskelemaan verkoston kaikissa yhdeksässätoista koulussa.

Lisätietoja verkoston toiminnasta antaa Satu Syyrakki.
Lisätietoa verkostosta löydät verkoston kotisivuilta.

Schildtin lukion opinto- ohjaaja Satu Syyrakki Europroject – Education Without Frontiers -verkoston johtotiimissä Tulosta sivu