Puutarha-avusteisuus Green Care -toiminnassa -teemailtapäivä Jämsässä 29.3.

1.3.2017

LuoKSe-hanke ja Green Care -toiminta esillä myös DreamUpissa 21.3.

Jämsän ammattiopistossa järjestetään keskiviikkona 29.3.2017 klo 12–16.00 Puutarha-avusteisuus Green Care -toiminnassa -teemailtapäivä. Iltapäivässä tutustutaan puutarha-avusteisen toiminnan perusteisiin ja kuullaan kokemuksia puutarhatoiminnasta kuntouttavassa työtoiminnassa. Työpajojen aikana on mahdollisuus tutustua toisiin toimijoihin sekä kokeilla kukkasidontaa, linnunpönttöjen tekoa sekä taimien kylvö- ja istutustöitä. Tarkoituksena on tuoda tietoa ja taitoa Green Care puutarha-avusteisuudesta kaikille asiasta kiinnostuneille.

Teemailtapäivään on vapaa pääsy, ja siihen on ilmoittauduttava 16.3. mennessä. Paikkana on Jämsän ammattiopisto, puutarha-, luonto- ja ympäristöala, Metsäoppilaitoksentie 14, Museokämppäalue, Jämsänkoski.

DreamUpissa metsäkävelyä kaupunkiympäristössä

Green Care -toiminta on esillä myös DreamUp 2017 -tapahtumassa Jyväskylän kävelykadun lasikontilla tiistaina 21.3.2017 klo 12–16.00. Tuolloin voi kokeilla metsäkävelyä kaupunkiympäristössä. Pisteellä on myös tietoa Green Care -toiminnasta ja yrittäjyydestä.

LuoKSe-hankkeessa moniammatillinen kouluttajien tiimi

Teemailtapäivä ja DreamUpin metsäkävely ovat LuoKSe - luontolähtöisiä palveluita Keski-Suomesta -hankkeen tapahtumia. Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoiman hankkeen tavoitteena on tiedottaa luontolähtöisistä palveluista ja Green Care -toiminnasta Keski-Suomessa. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä toimii yhtenä hankkeen osatoteuttajana. LuoKSe-hankkeessa on mukana kuntayhtymästä moniammatillinen kouluttajien tiimi Jyväskylän aikuisopiston luovilta aloilta, liiketoiminnasta ja sosiaali- ja terveysalalta sekä Jämsän ammattiopiston puutarha-alalta ja sosiaali- ja terveysalalta.

Ajankohtaista / Puutarha-avusteisuus Green Care -toiminnassa -teemailtapäivä Jämsässä 29.3. Tulosta sivu