Valitse ao-oppilaitos

Pia Kotro ja Antti-Pekka Nikula kouluttavat menestyksellä yrittäjyyskasvatusta kiinalaisille

kiina-yrittäjyyskasvatus-www.jpgShanghai Industrial and Commercial Foreign Language Schoolin opiskelijat pohtivat liikeideoita Jyväskylässä Pian ja Antti-Pekan johdolla.
8.5.2017

Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja EduCluster Finlandin yrittäjyyskasvatuksen koulutusvientiyhteistyö Shanghaihin on osoittautunut onnistuneeksi. Yhteistyötä tehdään kuntayhtymän ystävyysoppilaitoksen Shanghai Industrial and Commercial Foreign Language Schoolin kanssa.

Kuntayhtymä saa Shanghaista vieraita, jotka viipyvät 6. – 13.5. Kahdentoista opiskelijan ja kahden opettajan ryhmä on juuri ennen vierailua kouluttautunut parin viikon ajan Shanghaissa Jyväskylän ammattiopiston opettajien Pia Kotron ja Antti-Pekka Nikulan ohjauksessa. Kotro ja Nikula palasivat kiinalaisryhmän kanssa Jyväskylään, ja Shanghaissa käynnistynyt koulutus jatkuu täällä vielä viikon ajan.

Kiinalaisvieraat osallistuvat matkallaan myös ammattitaidon suomenmestaruuskilpailun Taitaja2017:n yrittäjyyslajiin kansainvälisinä vieraskilpailijoina. Taitaja-kisa on Helsingissä 15. – 18.5.

Yrittäjyyskasvatuskoulutusten tavoitteena Shanghaissa on integroida yrittäjyyskasvatus luontevaksi osaksi oppilaitoksen omia koulutusprosesseja.

Pia Kotro ja Antti-Pekka Nikula kouluttavat menestyksellä yrittäjyyskasvatusta kiinalaisille Tulosta sivu