Valitse ao-oppilaitos

Oppisopimusopiskelijoiden päättäjäisjuhla 18.5. – vuonna 2016 valmistui 727 opiskelijaa

ao-opso_014-kuljetus-nosto.jpgOppisopimuskoulutus on monelle työnantajalle toimiva ratkaisu rekrytoida uusia osaajia. Viime vuonna 250 opiskelijaa sai uuden työpaikan oppisopimuksen solmimisen myötä.
16.5.2017

Jyväskylän oppisopimuskeskus järjestää Osaajaksi Parhaitten joukkoon -päättäjäisjuhlan torstaina 18.5.2017 klo 15 Ravintola Priimuksessa 1.4.2016–31.3.2017 oppisopimuskoulutuksensa päättäneille opiskelijoille ja heidän työpaikkakouluttajilleen.

Osaajaksi Parhaitten Joukkoon -päättäjäisjuhlassa jaetaan Arvokasta oppisopimustyötä tekevä yritys –palkinto. Tunnustus myönnetään yritykselle tai yhteisölle, joka on pitkäjänteisesti ja monipuolisesti käyttänyt oppisopimuskoulutusta henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja mahdollistanut laadukkaan työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja työpaikkaohjauksen.

- Oppisopimuskoulutus on monelle työnantajalle toimiva ratkaisu rekrytoida uusia osaajia. Viime vuonna 250 opiskelijaa sai uuden työpaikan oppisopimuksen solmimisen myötä. Valtaosa heistä työllistyi kasvuyrityksiin, kuten nyt palkittava yrityskin on, oppisopimusjohtaja Kaija Haapasaari toteaa.

Juhlassa huomioidaan stipendein ja kunniakirjoin myös opiskelijoita ja heidän työpaikkakouluttajiaan. Lisäksi Keski-Suomen Mestarikilta luovuttaa palkittaville ammattitutkinnon suorittaneille kisällikirjat ja erikoisammattitutkinnon suorittaneelle mestarikirjan.

Lisätietoja:

Kaija Haapasaari, oppisopimusjohtaja, Jyväskylän oppisopimuskeskus, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, puh. 040 341 5180
Oppisopimusopiskelijoiden päättäjäisjuhla 18.5. – vuonna 2016 valmistui 727 opiskelijaa Tulosta sivu