Valitse ao-oppilaitos

Opiskelijat liikkuvat oppilaitosten välillä Jämsän seutuviikolla – 3D-kurssi uutuutena

seutuviikko 2017.jpgViikon tarkoituksena on tutustua erilaisiin tapoihin oppia sekä tavata toisten koulujen ikätovereita.
11.4.2017

Mediatiedote 11.4.2017

Jämsän ammattiopiston, Jämsän lukion, Kuhmoisten lukion ja Jämsän Kristillisen Kansanopiston noin 450 opiskelijaa liikkuvat viikolla 16 eli ti 18.4. - pe 21.4. valintansa mukaan toisissa oppilaitoksissa.

Jo yhdeksättä kertaa järjestettävä Jämsän seutuviikon tavoite on antaa opiskelijoille mahdollisuus tutustua eri oppilaitoksissa oleviin ikätovereihin ja erilaisiin tapoihin oppia.

Erilaisia kursseja on tarjolla yhteensä 26, ja opiskelijat valitsevat kurssitarjottimelta yhden kurssin mukana olevien oppilaitosten tarjonnasta. Tänä vuonna uutena kurssina tarjotaan 3D-mallintamista ja tulostusta. Kurssin tarve nousi Jämsän lukion ja Jämsän ammattiopiston hankittua 3D-tulostimet.

Seutuviikon tarjonnasta nuoria ovat kiinnostaneet kädentaidot ja käytännön läheiset kurssit sekä kieliopinnot. Tarjolla on ollut esimerkiksi leivonta- ja kukkasidontakurssit, klassisen laulun ja musiikin kurssit sekä saksan ja venäjän alkeiskurssit. Myös Suomi 100 -teema näkyy seutuviikon tarjottimella.

Seutuviikon järjestelyihin osallistuu yhteistyössä edellä mainittujen oppilaitosten lisäksi Jämsän työväenopisto. Tänä vuonna yhteistyötä tehdään ensimmäistä kertaa myös Bovallius-ammattiopiston Jämsän toimipisteen kanssa.

Seutuviikon tarkoituksena on myös tiivistää seudullista yhteistyötä.Viikon kurssitarjotin on nähtävissä osoitteessa: http://seutuviikko.jamsa.fi

Lisätiedot

Ari Porki, koulutuspäällikkö, Jämsän ammattiopisto, puh. 040 341 4433, ari.porki(at)jao.fi

Opiskelijat liikkuvat oppilaitosten välillä Jämsän seutuviikolla – 3D-kurssi uutuutena Tulosta sivu