Liiketalouden osatutkinnot loppusuoralla Shanghaissa

SCAS_ gradia 1.jpgTämän koulutusviikon huipentuma oli myyntitapahtuma kaikkine eri vaiheineen.
SCAS gradia 2.jpgKoulutusjaksoja on ollut sekä Shanghaissa että Jyväskylässä. Opinnot ovat varsin käytännönläheisiä!
16.11.2017

Yhteistyössä EduCluster Finlandin kanssa järjestämämme liiketalouden osatutkintokoulutus Shanghaissa on edennyt jo pitkälle. Maanantaina 13.11. käynnistynyt koulutusviikko huipentui myyntitapahtumaan.

Osatutkinnon suorittaa reilut 20 Shanghai Commercial Accounting Schoolin opiskelijaa. Koulutusjaksoja on ollut sekä Shanghaissa että Jyväskylässä. Kokonaisuus päättyy tammikuun alussa osaamisen arviointiin.

Tämänkertaiselle koulutusjaksolle matkustivat kuntayhtymästä Maritta Kinnunen ja Johanna Ärling .

Tutkintokoulutus käynnistyi viime keväänä yrittäjyyskasvatusjaksolla. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia (1.1.2018 alkaen) on vienyt yrittäjyyskasvatuskoulutusta Shanghaihin vuodesta 2015 lähtien yhteistyössä EduCluster Finlandin kanssa.

Liiketalouden osatutkintokoulutus on kansallisesti toinen ulkomailla käynnistyvä tutkintokoulutus. Ensimmäinen oli Qatarissa, jossa opiskelijat suorittivat suomalaisen koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja EduCluster Finlandin kauppa Qatariin oli ensimmäinen, jonka suomalaiset tekivät ammatillisten tutkintojen myymisessä.

Opetushallitus myönsi vuoden 2016 lopussa Jyväskylän koulutuskuntayhtymälle luvan ammatillisten tutkintojen myynnille kokeiluluonteisesti. Lupa on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka. Kokeilussa hankitaan tietoa, millaisia muutoksia ammatillisen koulutuksen tutkintojärjestelmään olisi tehtävä, jotta koulutusviennille ei olisi esteitä.

Ajankohtaista / Liiketalouden osatutkinnot loppusuoralla Shanghaissa Tulosta sivu