Valitse ao-oppilaitos

Lennokas lauantai -tapahtumassa tekemistä koko perheelle 25.3. Jyväskylän lentoasemalla

aik nosto lentokone.jpg
10.3.2017

Jyväskylän lentoasemalla Tikkakoskella (Lentoasemantie 70) vietetään lauantaina 25.3.2017 klo 10–14.00 Lennokas lauantai -tapahtumaa. Koko perheelle tarkoitetussa tapahtumassa on luvassa talutusratsastusta (2 €), kuumailmapallokorin esittelyä, tietokilpailuja, Arvaa ja voita -piste, pikameikkejä, matkakohteiden esittelyjä , kasvomaalauksia, pinssi- ja askartelupaja, kuvaseinä Havaiji-teemalla sekä ohjattujan matkajumppatuokioita.

Mukana on myös Islanti-ekspertti kertomassa Islannin matkailusta klo 11.00. Palkintoina kilpailuissa on muun muassa Matka-Vekan, Silja Linen ja Viking Linen lahjakortteja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman aikana avoinna on myös lentoaseman kahvila-ravintola Sky Cafe & Food, jossa on tarjolla makkaraa ja muita herkkuja. Lisäksi tapahtumapäivänä klo 11–17.00 pääsee tutustumaan ilmaiseksi Suomen Ilmavoimamuseoon (Tikkakoskentie 125).

Lennokas lauantai on Jyväskylän ammattiopiston ensimmäisen vuoden matkailuvirkailijaopiskelijoiden opiskelijaprojektina toteutettu voimanponnistus, joka tarjoaa kävijöille arvokasta tietoa matkakohteista ja alueen yrityksistä. Tapahtuman opiskelijat järjestävät yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa.

Tapahtumassa esitellään myös mukaan lähteneiden yhteistyökumppaneiden toimintaa. Tapahtumapäivän menossa mukana ovat Aeronaut, Jyväskylän Liikenne, Hiekkalan Hevostila, Kanavateatteri, Keski-Suomen luontomuseo, Matkapojat, Matkavekka & Lomamatkat, Nordea, Oriflame, Pohjolan Matka, Silja Line, S-Market Saarijärvi, S-Market Äänekoski, Suomen Ilmavoimamuseo, Varjola ja Visit Jyväskylä.

Ilmainen linja-autokuljetus Jyväskylästä – varaa paikkasi

Jyväskylän Liikenne tarjoaa ilmaisen linja-autokuljetuksen tapahtumaan nopeimmille Jyväskylän keskustasta. Kuljetus lähtee Jyväskylän matkakeskukselta lentoasemalle Tikkakoskelle klo 9.40 ja paluukuljetus lentoasemalta takaisin Jyväskylään klo 12.00. Mukaan mahtuvat vain nopeimmat, joten pyydämme ilmoittautumaan etukäteen! Ilmoittautuminen kuljetuksiin sähköpostilla osoitteeseen ao165822(at)jao.fi.

Tervetuloa mukaan viettämään lennokasta lauantaipäivää lentoasemalle!

aik-uutinen-lennokas-lauantai.jpg

Lennokas lauantai -tapahtumassa tekemistä koko perheelle 25.3. Jyväskylän lentoasemalla Tulosta sivu