Valitse ao-oppilaitos

Jyväskylän oppilaitosten kesäkiertue esitellään SuomiAreenalla

ao-uutinen-kesakiertuetiimi.jpgNelihenkinen opiskelijatiimi kiertää suosituissa kesätapahtumissa.
11.7.2017

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Jyväskylän yliopisto
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Mediatiedote 11.7.2017

Koulutuksen osaamiskeskittymä EduFutura Jyväskylän kesäkiertue on valittu Keski-Suomen maakunnan edustajaksi Porin SuomiAreenalle. Suomi 100 -juhlavuoden erikoisuuksia esitellään Aika-lavalla torstaina 13.7. kello 10 ja 14 teemalla "Koko Suomi Juhlii". Esiin nostetaan tuolloin kiinnostavia ja innostavia ohjelmahankkeita sekä niiden tekijöitä maakunnista ympäri Suomen.

SuomiAreenan pääteemana on tänä vuonna Suomen itsenäisyyden juhlavuoden mukaisesti Suomi 100 – Yhdessä. Keski-Suomen edustajaksi valitun EduFutura Jyväskylän kesäkiertue on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja Jyväskylän yliopiston konkreettista yhteistyötä. Nelihenkinen eri oppilaitoksista koottu opiskelijatiimi kiertää Suomen suosituissa kesätapahtumissa kahden kuukauden ajan kertoen Jyväskylän seudun laadukkaista ja monipuolisista koulutusvaihtoehdoista.

Kesäkiertueen aikana opiskelijatiimi haastattelee satunnaisia ohikulkijoita ja tunnettuja suomalaisia vaikuttajia oppimisen uudistamisen teemoista. Haastatteluista kerätyt ajatukset julkaistaan myöhemmin kirjana. Kesäkiertue ja kirja ovat osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Porissa EduFutura Jyväskylän energisen opiskelijatiimin voi tavata jazzkadulla keskiviikkona 12.7. ja torstaina 13.7. Loppukesän aikana ohjelmassa on erilaisten musiikkitapahtumien lisäksi vierailut muun muassa Kalevan kisoissa Seinäjoella ja Neste Rallissa Jyväskylässä. Tapahtumia on valittu siten, että tavoitetaan monipuolisesti erilaisia kohderyhmiä.

Kesäkiertueen etenemistä voi seurata EduFutura Jyväskylän sosiaalisen median tileillä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Opiskelijat pitävät myös #studentjkl-blogia sanomalehti Keskisuomalaisen blogiyhteisössä Stoorissa. Kiertueen aikataulu löytyy EduFutura Jyväskylän kotisivulta, www.edufutura.fi.

Lisätietoja
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä: Anu Tokila, anu.tokila(a)jao.fi, p. 040 341 5141
Jyväskylän ammattikorkeakoulu: Hannu Ikonen, hannu.ikonen(a)jamk.fi, p. 040 528 3762
Jyväskylän yliopisto: Jarkko Pirkkalainen, jarkko.pirkkalainen(a)jyu.fi, p. 040 737 3364

Jyväskylän oppilaitosten kesäkiertue esitellään SuomiAreenalla Tulosta sivu