Valitse ao-oppilaitos

Jyväskylän ammattiopiston matkailuopiskelijat tempaisevat la 25.3: lentoasemalla matkaesittelyjä ja paljon ohjelmaa lapsille

21.3.2017

Matkailusta kiinnostuneiden perheiden kannattaa suunnata lauantaina 25.3.2017 klo 10 – 14 Jyväskylän lentoasemalle. Lennokas lauantai –tapahtumapäivässä esitellään matkakohteita, lentoasemaa ja tapahtuman lukuisien yhteistyökumppaneiden toimintaa. Klo 11 on erityinen infopaketti Islannin matkailusta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lapsille on luvassa muun muassa kuuma-ilmapallokorin esittelyä, talutusratsastusta, kasvomaalauksia, askartelutyöpajoja ja ohjattuja matkajumppatuokioita. Arpajaisissa on palkintona matkailulahjakortteja.

Tempauksen järjestävät Jyväskylän ammattiopiston 22 ensimmäisen vuoden matkailuvirkailijaopiskelijaa yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa. Tapahtuman järjestäminen tarjoaa opiskelijoille käytännönläheisen tavan oppia ja kävijöille arvokasta tietoa lentoasemasta, matkakohteista ja alueen yrityksistä.

Lentoasemapäivän järjestäminen on opiskelijoiden koko kevään suurin oppimisprojekti. He ovat suunnitelleet päivän sisällön, hankkineet yhteistyökumppanit ja hoitaneet markkinoinnin. Matkakohde-esittelyt ovat myös opiskelijoiden kädenjälkeä.
Syksyllä 2016 opintonsa aloittaneet matkailuvirkailijaopiskelijat ovat kuluneen lukuvuoden aikana opiskelleet matkailualan asiakaspalvelua, myyntiä ja neuvontaa.

Jyväskylän Liikenne tarjoaa ilmaisen linja-autokuljetuksen tapahtumaan nopeimmille Jyväskylän keskustasta. Kuljetus lähtee Matkakeskukselta Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle klo 9.40 ja paluukuljetus lentoasemalta takaisin Jyväskylään klo 12.00. Mukaan mahtuvat vain nopeimmat, joten pyydämme ilmoittautumaan etukäteen osoitteeseen ao165822@jao.fi.

Tapahtumapäivänä on ilmainen sisäänpääsy myös Suomen Ilmavoimamuseoon (Tikkakoskentie 125) klo 11-17.

Tapahtumapäivässä ovat mukana myös Aeronaut, Jyväskylän Liikenne, Hiekkalan Hevostila, Kanavateatteri, Keski-Suomen luontomuseo, Matkapojat, Matkavekka & Lomamatkat, Nordea, Oriflame, Pohjolan Matka, Silja Line, S-Market Saarijärvi, S-Market Äänekoski, Suomen Ilmavoimamuseo, Varjola ja Visit Jyväskylä.

Lisätietoja:

Henna Räikkönen, matkailualan opettaja, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 6031
Esa Kainulainen, lentoaseman päällikkö, Finavia, puh. 040 834 8610
Essi Tarvainen, matkailuvirkailijaopiskelija, Jyväskylän ammattiopisto puh. 040 088 7592

Jyväskylän ammattiopiston matkailuopiskelijat tempaisevat la 25.3: lentoasemalla matkaesittelyjä ja paljon ohjelmaa lapsille Tulosta sivu