Valitse ao-oppilaitos

Jyväskylän ammattiopistolle Vuoden Iskulause 2016 -tunnustus

Teille_toihin_kuva.jpgIskulausetoimikunnan perustelujen mukaan mukaan iskulauseesta huokuu leikkimielisyys, aktiivisuus, oivaltamisen kyky ja taito nähdä perinteinen kuljetusala monesta näkökulmasta.
20.1.2017

Mediatiedote 20.1.2017

Jyväskylän ammattiopiston logistiikka-alan koulutuksen iskulause "Teille töihin” on valittu vuoden Iskulauseeksi 2016. MARK Suomen Markkinointiliitossa iskulausehakemuksia käsittelevä Iskulausetoimikunta julkisti valinnan Tammikuun Täräys –tilaisuudessa Helsingissä 19.1.2017.

Iskulausetoimikunta mieltyi ”Teille töihin” -lauseeseen, koska siinä on hyödynnetty taitavasti monimerkityksellisyyttä. Perustelujen mukaan iskulauseesta huokuu leikkimielisyys, aktiivisuus, oivaltamisen kyky ja taito nähdä perinteinen kuljetusala monesta näkökulmasta. Iskulauseellaan logistiikka-alan koulutus kutsuu itsensä työpaikoille ja yrityksiin, mutta samalla myös tutustumaan alaan.

- Iskulause on meidän opettajien ja opiskelijoiden itse kehittämä. Se herätti positiivista huomioita alan yrityksissä ja kumppaneissamme, joten haimme rekisteröintiä. Yllätyimme iloisesti valtakunnallisesta tunnustuksesta. Meillä on hyvä tekemisen meininki koulutusaloilla, ja se näkyy tässäkin, sanoo yksikönjohtaja Markku Tarvainen.

Logistiikka-alan koulutusta löytyy ao-oppilaitosten tarjonnasta myös Jyväskylän aikuisopistosta ja Jämsän ammattiopistosta.

Vuoden Iskulause 2016 on valittu niiden iskulauseiden joukosta, jotka Iskulausetoimikunta on viime vuoden aikana hyväksynyt Iskulauserekisteriin. Vuoden Iskulause -tunnustus on jaettu vuodesta 1999 lähtien.

Lisätietoja MARKin iskulauserekisteristä http://www.mark.fi/iskulauserekisteri/

Lisätietoja

Markku Tarvainen, yksikönjohtaja, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5514.
Jyväskylän ammattiopistolle Vuoden Iskulause 2016 -tunnustus Tulosta sivu