Valitse ao-oppilaitos

Jouko Mustalampi Jyväskylästä Vuoden työpaikkaohjaaja

10.10.2017

Mediatiedote 10.10.2017

Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry on valinnut Seripiste Oy:n seripainoyrittäjämestari Jouko Mustalammen vuoden työpaikkaohjaajaksi. Jyväskyläläinen Mustalampi on toiminut oppisopimusopiskelijoiden työpaikkaohjaajana jo 37 vuotta ja yrittäjien mentorina 12 vuotta. Hän on kouluttanut oppisopimuksella kaikkiaan 28 työntekijää.

Valinnan tekivät opetusneuvos Mari Pastila-Eklund opetus ja-kulttuuriministeriöstä, johtaja Veli-Matti Lamppu Suomen Yrittäjistä ja asiantuntija Satu Ågren Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE:sta.

Perusteluissa mainitaan, että Jouko Mustalampi tuntee graafisen alan tutkinnot sekä niiden perusteet erinomaisesti ja tarjoaa opiskelijoilleen monipuolisia tehtäviä, joissa voi oppia ja osoittaa ammattitaitoa. Lisäksi hän on osallistunut pitkäjänteisesti graafisen alan kehittämistyöhön eri foorumeilla ja yhteistyöhön oppilaitosten kouluttajien kanssa. Mustalampi toimii aktiivisesti Keski-Suomen Mestarikillassa ja on mukana valtakunnallisessa yrittäjien oppisopimuskoulutuksen mentoripankkitoiminnassa.

Oppisopimuskoulutuksen järjestäjät valitsivat lisäksi Vuoden oppisopimusopiskelijan, joka on lapsi- ja perhetutkintotyön perustutkinnon suorittanut Ara Aikio Utsjoelta sekä Vuoden oppisopimustyönantajan, joka on Lintulammen asukasyhdistys ry Oulusta.

Tunnustukset jaettiin nyt ensimmäisen kerran valtakunnallisen oppisopimusviikon innoittamana. Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään parhaillaan 9. – 13.10.2017. Virallisena suojelijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Lisätietoja

Kaija Haapasaari, oppisopimusjohtaja, Jyväskylän oppisopimuskeskus, puh. 040 341 5180

Videot palkituista

https://www.youtube.com/playlist?list=PLkklzS6binhzVpCR_ld1rtcrzpVIbr0y2

https://www.oppisopimus.fi/oppisopimusviikko

Jouko Mustalampi Jyväskylästä Vuoden työpaikkaohjaaja Tulosta sivu