Valitse ao-oppilaitos

Jämsän ammattiopisto mukana Lassila & Tikanoja Oyj:n rekrytointikoulutuksessa

15.6.2017

Jämsässä käynnistyy toimitilahuoltajan ja toimitilahuoltaja-vartijan RekryKoulutus. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Lassila & Tikanoja Oyj, Jämsän ammattiopisto ja Jyväskylän aikuisopisto.

Koulutuksen tavoitteena on opiskella puhtauspalvelujen keskeisiä osa-alueita. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Lassila & Tikanojan eri työkohteisiin Jämsässä ja sen lähialueilla.

- Lassila & Tikanoja Oyj:lle on tärkeää lähteä tällaisiin projekteihin mukaan, koska meillä rekrytoidaan satoja siivoojia vuosittain ja hyville tekijöille on aina töitä, toteaa palvelupäällikkö Outi Laukkanen.

Työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen hankinnan yhdessä. Opiskelijat valitaan yhteistyössä työnantajan sekä työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Koulutus on tarkoitettu puhtauspalvelualasta kiinnostuneille ja alalle soveltuville henkilöille. Soveltuvuus edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä terveyttä. Aikaisempaa alan työkokemusta ei vaadita.
Koulutus sisältää eri osaamisen alueita, kuten siivoustyön perusteet, ateriapalvelut ja asiakaspalvelu. Työssä oppiminen tapahtuu Lassila & Tikanojan asiakaskohteissa. Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniapassi, ensiapu 1-kurssi ja työturvallisuuskortti.

Koulutukseen valitaan neljä henkilöä, joista yhdellä on mahdollisuus suorittaa myös vartijakoulutus muiden opintojen lisäksi. Vartijatehtäviin/koulutukseen valittavan hakijan tulee täyttää vartijan työn edellyttämät soveltuvuusvaatimukset mm. nuhteettomuusvaatimus.
Koulutuskokonaisuus palvelee myös henkilöitä, jotka suunnittelevat opintojen jatkamista myöhemmin kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnoksi (toimitilahuoltaja).

Koulutus alkaa 28.8.2017 ja päättyy 22.11.2017 (vartijakoulutusosuuden suorittavalla päättymispäivä 19.12.2017).

Haku koulutukseen TE-palveluiden www-sivuilta (RekryKoulutus, Lassila & Tikanoja/ nro 673628).

Koulutuksesta pidetään infotilaisuus Jämsän ammattiopistolla 21.6. klo 12 osoitteessa Koulutie 19, Jämsä.

Lisätietoja:

Outi Laukkanen, Lassila & Tikanoja Oyj, puh. 050 385 8872, outi.laukkanen(at)lassila-tikanoja.fi
Tuula Rintala-Salminen, Jämsän ammattiopisto, puh. 040 341 4311, tuula.rintala-salminen(at)jao.fi

Jämsän ammattiopisto mukana Lassila & Tikanoja Oyj:n rekrytointikoulutuksessa Tulosta sivu