Valitse ao-oppilaitos

Haluatko työllistyä särmäys-, hitsaus- tai laserohjelmoijan tehtäviin? Elekmerk ja Linjalaser hakevat osaajia

aik-nosto-hitsaus.jpg
11.9.2017

Go On Jyväskylä, Elekmerk Oy, Linjalaser Oy, Jyväskylän aikuisopisto, Keski-Suomen ELY-keskus ja Keski-Suomen TE-toimisto järjestävät yhteistyössä monipuolisen metallialan RekryKoulutuksen. Työntekijöitä koulutetaan särmäys- tai hitsaustehtäviin Elekmerkille. Linjalaser Oy tarjoaa puolestaan töitä särmääjälle ja laserohjelmoijalle. Koulutuksen suorittaneet työllistyvät yrityksiin heti koulutuksen päätyttyä Go On Jyväskylän kautta. RekryKoulutuksen jälkeen on myös mahdollista hakeutua työn ohessa suoritettavaan oppisopimuskoulutukseen.

RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille hakijoille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymään teollisuuden tuotannon eri työvaiheisiin. Aiempi metallialan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Lisätietoja ja haku koulutukseen sunnuntaihin 17.9.2017 mennessä TE-palveluiden sivuilla. Koulutus alkaa 2.10. ja on kestoltaan 60–80 työpäivää.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on eväät menestyä työssä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä. Koulutus räätälöidään osallistujien henkilökohtaisen osaamisen mukaan.

Elekmerk Oy ja Linjalaser Oy sijaitsevat Keuruulla Keski-Suomessa ja ne ovat kasvavia metallialan yrityksiä. Elekmerk Oy tarjoaa kattavat ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyjen ja kokoonpanon palvelut. Linjalaser Oy on puolestaan keskiraskas alihankintakonepaja.

Haluatko työllistyä särmäys-, hitsaus- tai laserohjelmoijan tehtäviin? Elekmerk ja Linjalaser hakevat osaajia Tulosta sivu