Aikuisopistossa maarakennuskoneiden 3D-laitekoulutuksia syyskuussa

21.8.2017

Jyväskylän aikuisopisto järjestää syyskuussa yhteistyökumppaneiden kanssa maarakennuskoneiden 3D-laitekoulutuksia. Ensimmäinen tilaisuus on perjantaina 1.9.2017 klo 15–19.00 Lievestuoreen toimipisteessä (Ajoneuvontie 21, 41400 Lievestuore), jolloin kaivuukoneenkuljettajat ja työnantajat voivat kokeilla maarakennuskoneen 3D-ohjauslaitetta sekä kaivukonesimulaattoria.

Tilaisuus antaa mahdollisuuden kokeilla todellisissa olosuhteissa sitä, mitä hyötyä kaivukoneen 3D-ohjauslaitteesta on kaivutyössä. Ohjelmassa on opastusta 3D-laitteiden käytön perusteisiin sekä mahdollisuus kokeilla työskentelyä 3D-laitteiden kanssa. Lisäksi voi tutustua 3D-laitteella varustettuun opetussimulaattoriin. Paikalla on myös Leica Geosystemsin edustaja. Tilaisuus on maksuton, kahvi- ja makkaratarjoilu.

Toinen tilaisuus on perjantaina 15.9.2017 klo 12–16.00 ravintola Priimuksen auditoriossa (Taulumäentie 45, Jyväskylä). Tuolloin laitevalmistaja Novatron järjestää luennon 3D-laitteiden mahdollisuuksista maarakentamisessa. Novatronin mallipohjaisen työmaan perusteet -kiertue tarjoaa kattavaa tietoa mallipohjaisen työmaan perusteista, tiedonhallinnasta, työmaan mallinnuspalveluista sekä koneohjauksen mahdollisuuksista työmaalla. Tilaisuus on suunnattu työkoneiden kuljettajille, mittaajille ja työnjohdolle sekä kaikille mallipohjaisesta rakentamisesta kiinnostuneille. Myös tämä tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Pasi Räty

Ajankohtaista / Aikuisopistossa maarakennuskoneiden 3D-laitekoulutuksia syyskuussa Tulosta sivu