Valitse ao-oppilaitos

Laskutusosoite

Laskujen vastaanotto on keskitetty Jyväskylään.

Laskutusosoitteemme on:

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
Talouspalvelut
PL 472, 40101 Jyväskylä
Viitetieto: Tilaaja/asiatarkastajan nimi

Y-tunnus 0208201-1
Arvonlisäverotunniste (VAT): FI02082011

Otamme laskuja vastaan ensisijaisesti sähköisesti:

Verkkolaskuoperaattori: Basware Oy 
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus) 003702082011
Välittäjän tunnus: BAWCFI22 (välittäjän tunnus muuttunut 22.8.2016 alkaen)

Yllä mainittuihin osoitteisiin vastaanotetaan Jyväskylän koulutuskuntayhtymän kaikkien tulosalueiden laskut:

Jyväskylän ammattiopiston, Jämsän ammattiopiston, Jyväskylän aikuisopiston, Jyväskylän oppisopimuskeskuksen, Ravintola Priimuksen, opiskelijaravintoloiden, kiinteistöliikelaitoksen sekä Jyväskylän lukiokouluksen ja siihen kuuluvien lukioiden laskut (Jyväskylän aikuislukio, Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio).

Viitetietona tilaajan nimi on meille erityisen tärkeä. Se edesauttaa laskun maksamista eräpäivänä ja vähentää saapuviin laskuihin liittyvää selvitystyötä. Viitetietona oleva tilaajan nimi ohjaa laskun käsiteltäväksi oikeaan yksikköön. Laskujen liitteet voimme noutaa vain jos ne on liitetty laskun kuvaan.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on arvonlisäverolain 8 c §:n (686/2010) 1 momentissa tarkoitettu rakentamispalveluja myyvä elinkeinonharjoittaja, jolle tapahtuvaan arvonlisäverolain 31 §:n 3 momentin 1 kohdassa tarkoitettujen rakentamispalvelujen myyntiin sovelletaan siis ns. käännettyä verovelvollisuutta. Käännetyn verovelvollisuuden johdosta olemme em. rakentamispalveluostoista arvonlisäverovelvollisia palvelujen ostajana eikä meille toimitettaviin em. rakentamispalveluja koskeviin laskuihin lisätä arvonlisäveroa.

Riidanratkaisuelin

Jos asiakkaan ja koulutuskuntayhtymän oppilaitoksen välistä koulutus- tai muuta palvelusopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.  

Yhteydenotot:

ostoreskontra(at)jao.fi

Koulutuskuntayhtymän tilinumero:
Keski-Suomen Osuuspankki IBAN FI51 5290 0220 4786 12 ja BIC OKOYFIHH

Laskutusosoite Tulosta sivu