Valitse ao-oppilaitos
Ravintola Priimus_ajankohtaista.jpg

 Keski-Suomen Keittiömestareiden Maakunnallinen Herkkupöytä

Ravintola Priimuksessa herkutellaan torstaina 3.9.2015 klo 16.00 - 20.00.

Alkuun

Mätiä, vuolukermaa ja punasipulia
Tönkkösuolattuja Keiteleen muikkuja
Komppa-Seppälän tilan savu-valkosipulisärkeä
Mustatorvisieni-haukimureketta, kallioimarrekastiketta

Kolmen porkkanan terriiniä
Kaali-ohrasuurimopiirakkaa
Hienoa kyyhkymoussea, pikkelöityjä kanttarelleja
Hyytelöityä villisorsaa, pihlajanmarjakastiketta
Saunapalvattu kunniavartio Pohjosahon viljaporsaasta
ja vanhanajan juurisellerisalaattia

Kauden vihersalaattia
Tomaatti-villiyrttisalaattia
Hapankaalia
Tuorepunajuurisalaattia

Marjan Leivän mallas- ja ruisleipää Hankasalmelta

Ja seuraavaksi

Hienoa kasvispaistosta Taatilan tilan valkokaalista
Muikkuja ruistaikinakuoressa ja ruohosipulivoisulaa
Gratinoituja karitsan munuaisia
Nokkos-spelttiä Rutalahden myllyn ryyneistä
Syyssadon juuresmosaiikki

Sitten vähän

Jukolan Juustolan Cheddaria
Aura-juustoa Äänekoskelta
Rapeaa raparperikompottia

Ja makeaksi lopuksi

Mustikkakakkua
Puolukka-tuorejuustokakkua
Mehevää lakka-mokkakakkua

Villiyrttiteetä
Kahvia ja onnellisen lehmän maitoa Jukolan tilalta

 

Herkuttele kanssamme maakunnan parhaita makuja!

Tervetuloa!

Hinta 42,00 €/hlö

Ilmoittautumiset:

24.8. mennessä myyntipalveluun:
priimus(at)jao.fi
puh. 040 341 6111
klo 9.00 - 15.00

Liitteet