Valitse ao-oppilaitos

ylakuva_musiikkijatanssi_hiphop2.jpg

Katutanssi, break ja showtanssi

Katutanssi

Katutanssi toimii yläkäsitteenä kaikille eri tyyleille, jotka ovat lähtöisin "kadulta". Katutanssitunneilla harjoitellaan mm. erilaisia Hip hop-, funk-, locking- ja discotanssisarjoja old school ja new school -tyyleillä. Tunneilla tehdään myös katutanssityyleille ominaisia perusharjoitteita kuten rytmisiä kävelyitä, käsien ja jalkojen koordinaatioita ja keskivartalon liikkeitä. Tunneilla opetellaan yhdistelemään eri tyylejä ja tekniikoita sujuvasti toisiinsa. Tavoitteena on liikkeen ja musiikin yhdistäminen rytmiseksi kokonaisuudeksi.

Ilmoittaudu katutanssiin lukuvuodelle 2016-2017

Break

Tunneilla opetellaan erilaisia breakdance-liikkeitä ja niiden yhdistelemistä rytmiin. Opetellaan tanssimaan sekä pystyssä, että lattiatasossa. Tunnit sisältävät toprockeja, uprockeja ja footworkeja (6 step, 4 step yms.), powermoveja sekä erilaisia pyörimisiä (backspin, handglide, windmill) ja freezejä (baby freeze, chair freeze, air freeze.

Ilmoittaudu breakiin lukuvuodelle 2016-2017

Showtanssi

Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa yhdistellään vaikutteita eri tanssitekniikoista. Tunneilla harjoitellaan kattavasti jazz- ja nykytanssin perustekniikoita (mm. hypyt, piruetit, askelsarjat) sekä ammennetaan vaikutteita vaikkapa latinalais- tai musikaalitanssista.Showtanssissa korostuvat vahva eläytyminen ja musiikin ilmentäminen sekä tarinankerronta koreografioissa.

Ilmoittaudu showtanssiin lukuvuodelle 2016-2017:

Tanssivarusteet
Joustava harjoitusasu, jossa on mukava liikkua. Vaaleapohjaiset, sisäliikuntaan tarkoitetut lenkkitossut. Tunneilla käytetään harjoitusasua, ei farkkuja tai muita ulkohousuja.
Tanssi / Tanssin perusopetus / Katutanssi, Break ja Showtanssi Tulosta sivu