Valitse ao-oppilaitos
aomusatanssi_tanssinäytökset.jpg

Tanssinäytökset

Tanssin päivän näytös

Kansainvälisen tanssin päivän näytös la 29.4. klo 15.00, Siltasali, Pitkäkatu 19-21

Kahden näytöksen kokonaisuudessa mukana Tanssia! Dance! Dans! sekä Ihan kinesfääreissä. Yhteiskesto n. 90 minuuttia (sis. väliajan). Vapaa pääsy!

Tanssia! Dance! Dans! Sooloja, duettoja ja ryhmäkoreografioita eri tanssilajeissa. Liikkeen monimuotoisuutta ja ilmaisuvoimaa. Esiintymässä tanssin perusopetuksen oppilaita.

Ihan kinesfääreissä. Geometrista pohdintaa nykytanssin ja konemusiikin keinoin. Minä pallossa ja pallo minussa. Lainehtivia kuutioita ja kimpoilevia kulmia. Rohkeaa poukkoilua koordinaatistossa kuudentoista tanssijan ja kolmen muusikon voimin. Näyttämöllä Chrysalis Junior ja Chrysalis -tanssijat sekä muusikko-opiskelijat Iiro Kontio, Oskar Riekko ja Daniel Schmidt. Koreografia: tanssijat sekä Anne Joutsimäki ja Elina Wuethrich. Muusikkojen ohjaus: Matti Laukkanen.

Tanssin kevätnäytös: Viri Viri Tööt Tööt! -Tarinoita lelutehtaalta

Siltasalissa su 21.5. klo 15.00 ja 18.00

Toukokuisena sunnuntaina Siltasali muuttuu lelutehtaaksi, jossa rattaat lonksuu ja liukuhihnat pyörii. Tehdastyöläisillä pitää kiirettä, kun koneen tuutista tupsahtaa jos jonkinlaista lelua ja vekotinta. Värikäs ja vauhdikas kevätnäytös kokoaa yhteen kaikki tanssin varhaisopintojen ja perusopintojen oppilaat. Kesto n. 90 minuuttia.

Liput tulevat myyntiin 2 viikkoa ennen näytösajankohtaa. Lippujen hinta alk. 5 € Lippupalvelusta (www.ticketmaster.fi) tai tuntia ennen ovelta. Näytökset ovat nähtävissä myös suorana lähetyksenä netissä: www.jao.fi/tanssinäytös.

 

 

 

 

 

 

Tanssi / Näytökset Tulosta sivu