Valitse ao-oppilaitos
Musiikki ja tanssi_tanssin lukukausimaksut.jpg

Lukukausimaksut, taiteen perusopetus, tanssi

Tanssin lukukausimaksut 2017-2018

  • Lastentanssi ja tanssimuskari: 100 euroa / lukukausi
  • Perusopintojen aloitustaso (1 krt / vko): 140 euroa / lukukausi
  • Perusopinnot ja syventävät opinnot (ei tuntirajoitusta): 230 euroa / lukukausi

  ​

Taiteen perusopetuksen lyhin mahdollinen opiskeluaika on yksi lukukausi. Jos oppilas lopettaa opintonsa kesken lukukauden, häneltä peritään koko lukukauden lukukausimaksu riippumatta siitä, kuinka monelle oppitunnille hän on osallistunut kyseisen lukukauden aikana. Tanssin ryhmissä on mahdollisuus tutustua toimintaan ensimmäisen tunnin ajan maksutta.

Lukukausimaksu määräytyy opintotason mukaan. Yksittäisen oppitunnin pituus ei vaikuta lukukausimaksuun. Lukukausimaksut tarkistetaan lukuvuosittain.

Lyhytkursseille on erilliset maksut, mutta Jyväskylän ammattiopiston tanssin oppilaille lyhytkurssit sisältyvät lukukausimaksuun. Lyhytkursseille tulee kuitenkin ilmoittautua erikseen.

Lukukausimaksulasku lähetetään kahdessa erässä sekä syksyisin että keväisin. Lukukausimaksu tulee maksaa viimeistään eräpäivänä. Käytämme maksamattomien laskujen osalta normaaleja perintätoimenpiteitä.


 

Valinnaisainetunnit (esim. kehonhuolto, tanssitekniikka ja break-jamit) ovat tiiviskurssien tavoin kaikille tanssioppilaille avoimia sisältyen opintomaksuun. 

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia maksuihin lukukausittain. Maksut tarkistetaan ennen alkavaa lukuvuotta.

Sisaralennus
Sisaralennukseen ovat oikeutettuja samassa taloudessa asuvat sisarukset. Ensimmäinen maksaa täyden maksun, toinen saa 25 euron alennuksen ja muut sisarukset 17 euron alennuksen. Alennus myönnetään vain perusopintojen ja syventävien opintojen lukukausimaksuista samassa taloudessa asuville sisaruksille.
Tanssi / Lukukausimaksut Tulosta sivu