Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_tanssi3.jpg

Aistimuksia

Aistimuksia on Jyväskylän ammattiopiston Hyvinvointi ja kulttuuri -yksikön  monialainen näytös. Ensimmäinen Aistimuksia toteutettiin keväällä 2009 Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Kaupunginteatteri on ollut Aistimusten estradina myös vuosina 2010, 2011 ja 2013.

Keväällä 2012 monialainen yhteistyö toteutui Aistimusten sijaan Jyväskylän koulutuskuntayhtymän isännöimän Taitaja-tapahtuman ohjelmatarjonnan osasina Paviljongin Wilhelm-salin lavalla muun muassa avajaisissa ja päättäjäisissä .

Suomalaisen Musiikkikampuksen kevään 2014 yhteistuotannossa, Christoph Willibald Gluckin Orfeo ed Euridice -oopperassa Jyväskylän ammattiopiston osuus oli Aistimusten tapaan monialainen. Musiikkikampuksen esiintyjäryhmässä ammattiopistolta oli mukana musiikin ammattiopiskeilijoita sekä musiikin ja tanssin perusopetuksen oppilaita.

Ohjaaja Ville Saukkonen sai Orfeo ed Euridicen visualisoinneissa käyttöönsä Aistimusten prosesseissa kouliintuneen yhteistyökoneiston. Ammattiopiston vaatetuksen sekä hius- ja kauneusalan osuus oli vahva ja vaikuttava. Moderni lavastus toteutettiin kekseliäästi valoja ja av-viestinnän projisointeja hyödyntäen. Av-viestinnän monikameratoteutus oli nähtävissä netissä.

Aistimuksia-esitys 2013

 

Tanssi / Aistimuksia Tulosta sivu