Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_opettajat.jpg

Tero Tuovinen, sähköbasso, kontrabasso ja yhtyeopetus

"Music is music is music" Bob Marley 

Tero Tuovinen suoritti Helsingin ammattikorkeakoulu Metropoliassa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon valmistuen musiikkipedagogiksi v.2013, amk-tutkinto samasta oppilaitoksesta v.2007, näiden lisäksi hän on opiskellut Lontoon Guildhall School of Music & Dance -koulussa sekä valmistunut muusikoksi Jyväskylän Suomalaisesta konservatoriosta.

Hän on työskennellyt bassonsoiton päätoimisena tuntiopettajana Jyväskylän ammattiopistossa vuodesta 2011 alkaen, lisäksi Tero opettaa tällä hetkellä Helsingissä sivutoimisena tuntiopettajana Helsingin ammattikorkeakoulu Metropoliassa sekä monikulttuurinen lastenorkesteri Tempossa. Aiemmin hän on opettanut Jyväskylän ammattikorkeakouluissa, Espoossa ja Vantaalla toimivassa Kungsvägen musikinstitutet -oppilaitoksessa, Jyväskylän musiikkiopistossa ja Ala-Keiteleen musiikkiopistossa.

Tero on keikkaillut eri kokoonpanojen kanssa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja hallitsee eri tyylit klassisesta big bandiin sekä heavystä jazzin kautta lastenmusiikkiin. Levytyksiä on kertynyt parisen kymmentä, joista osassa hän on toiminut myös säveltäjänä, sanoittajana ja sovittajana. Lisäksi Tero on säveltänyt musiikkia nykytanssiteoksiin sekä työskennellyt teatterimuusikkona Kansallisteatterissa ja Lahden- sekä Jyväskylän kaupunginteattereissa.

http://terotuovinen.blogspot.fi


  • Tero Tuovinen