Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_opettajat.jpg

Camilla Sundberg, sello, jousiorkesterit

 Camilla Sundberg on koulutukseltaan sellonsoiton opettaja. Hän on valmistunut myös Jyväskylän yliopistosta musiikin aineopettajaksi (FM) sekä luokanopettajaksi (KM) sivuaineenaan esi- ja alkuopetus.

Musiikkiopintonsa Sundberg aloitti Heinolan musiikkiopistossa ja suoritti sellonsoiton C-tutkinnon vuonna 2007 Lahden konservatoriossa erinomaisin arvosanoin. Hän jatkoi opintojaan Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Lahden konservatorion yliopettaja Jouko Paavolan ohjauksessa. Sellon loppututkinnon hän teki keväällä 2013 erinomaisin arvosanoin.

Jyväskylän ammattiopistoon Sundberg tuli sellonsoiton tuntiopettajaksi opintojensa ohessa tammikuussa 2013. Sello-opetuksen lisäksi hän toimii Jaksojouset-orkesterin vetäjänä yhdessä Kaija Lehtosen kanssa. Lisäksi hän opettaa eri kouluissa ohjaten välillä myös opetusharjoittelijoita Jyväskylän yliopiston normaalikoulussa.

Sundbergilla on sello/laulu-piano -duo "Duo Tempo" yhdessä pianisti Sonja Hendusen kanssa. Duo toimii muun muassa Jyväskylän yliopiston 150-juhlavuoden edustusyhtyeenä vuonna 2013.

"Olen saanut opettaa oppilaita opintojeni alusta lähtien Jouko Paavolan ohjauksessa. Paavola on laatinut mm. Suomeen vuosikymmeniä käytössä olleet sellon kurssitutkintovaatimukset sekä tehnyt edelleen musiikkioppilaitoksissa käytetyn asteikkokoulun sellonsoitonopiskelijoille. Hänen perinteitään haluan jatkaa omassa työssäni ", Sundberg toteaa.

 

Sundberg_Camilla_272.jpg

Camilla Sundberg