Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_opettajat.jpg

Noora Kolanen - jazztanssi, nykytanssi, showjazz, latinjazz, hiphop, tanssitekniikka, näyttämöjazz

Tanssi. Tunne. Ilo. Tanssi kuuluu kaikille. 

Noora Kolanen on valmistunut tanssiopettajaksi Oulun konservatoriosta sekä suorittanut sen jälkeen ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Hän aloitti päätoimisena tanssiopettajana Jyväskylän ammattiopiston taiteen perusopetuksessa syksyllä 2015. Aikaisemmin Noora on toiminut tanssiopettajana Oulussa Tanssikeskus Citydancessa, Rovaniemellä Hot Cakes the Showdance Company´ssä, Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen Voimistelijoilla, Liikuntakeskus Pulssissa sekä SUN GYM kuntosalilla sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Vuodesta 2005 kevääseen 2015 hän luotsasi tanssitaiteen opintolinjaa Etelä-Pohjanmaan opistossa Ilmajoella.

Noora on toiminut vuosien varrella freelance-koreografina sekä kouluttajana mm. Suomen Voimisteluliitossa. Hän on työskennellyt myös teatterikentällä niin ammattilais- kuin harrastajaproduktioissa. Musikaalit ovat Nooran intohimo ja hän on saanut tehdä monia musikaalikoreografioita mm. Rocky Horror Picture show 2012, FAME 2013, Chicago 2104 sekä Grease 2015.

noorakolanen.weebly.com