Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_opettajat.jpg

Antti Kettunen, saksofoni

 Antti Kettunen on valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiksi vuonna 2010 (pop/jazz) ja tätä ennen muusikoksi Suomalaisessa konservatoriossa vuonna 2001. Aikaisemmin hän on työskennellyt saksofoni- ja yhtyesoiton opettajana Jyväskylän musiikkiopistossa, Suomalaisessa konservatoriossa ja Jyväskylän ammattiopistolla. Täydennyskoulutusta hän on hankkinut mm. Sibelius-Akatemian musiikkiteknologian ja taidekasvatuksen kursseilla.

Antti Kettunen on pop/jazz-musiikin lehtori muusikon koulutusohjelmassa. Työhön kuuluu instrumenttiopetus, musiikin hahmotusaineiden, säveltämisen ja sovittamisen perusteiden ja tietotekniikan opetus sekä yhtyetyöpajojen ohjaus.

Kettusen monipuoliseen soitinrepertuaariin kuuluvat mm. saksofonit (sopraano, tenori, altto,baritoni), huilu ja nokkahuilu, klarinetti, EWI, (Electric Wind Instrument), piano, perusbändisoittimet, tuuba sekä laulu. Muusikkona hän on toiminut mm. seuraavissa yhtyeissä ja kokoonpanoissa: Jyväskylä Big Band , Lighthouse Septet, Mambo Sampo, The Surftones, Mestari Orikanto, Tähtelän Valot, Tomi Markkola & Fernet, Pelle Miljoona & JJU jousiensemble, U Pasanen band, Vivaldi & Vispilät (äänentoisto), ¡Otra Vez! (äänentoisto), Riku Keskinen Entente (äänentoisto). Antti toimii freelancemuusikkona eri projekteissa ja studiomuusikkona

 

Kettunen_Antti_272.jpg

Antti Kettunen