Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_opettajat.jpg

Kalle Kangas, sello, jousiorkesterit

 Kalle Kangas on koulutukseltaan sellonsoiton opettaja, joka on valmistunut Keski-Suomen konservatoriosta. Hän on opettanut sellonsoittoa Läntisen Keski-Suomen musiikkiopistossa, Jämsänjokilaakson musiikkiopistossa, Pohjoisen Keski-Suomen musiikkiopistossa sekä Jyväskylän ammattiopiston taiteen perusopetuksessa sellonsoiton ja yhtyesoiton lehtorin tehtävässä.

Kankaan työhön kuuluu myös orkesterinjohto. Ammattiopiston Nuoriso-orkesteri laajennettiin syksyllä 2011 täysimittaiseksi sinfoniaorkesteriksi, joka toimii hänen johdollaan nimellä Silta Sinfonia.

Opetustyön ohella Kangas on esiintynyt useissa orkestereissa, kuoroissa ja muissa kokoonpanoissa, kuten Keurusseudun alueorkesteri, Helsingin juniorijouset, Kerrasto, Yön alin mieskvartetti, Merenkurkku ja Perämeri duo, Varkauden kamarikuoro, Musica kuoro, Jyväskylän studiokuoro, Jyväskylän kamariorkesteri, Duo Kálmán, Duo Palmukangas, Sunnuntai Kvartetti, Keurusselän Selloklupi, Vivaldi ja Wispilät jazz-etno-free yhtye, Vox Auratie, Isä-Poika duo, sekä Jyväskylä Sinfonia.

 

Kangas_Kalle_272.jpg

Kalle Kangas