Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_opettajat.jpg

Maria Jaakkonen, pop/jazz-laulu, kuorolaulu ja musikaaliworkshop

 Maria Jaakkonen valmistui musiikkipegagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Tämän jälkeen hän on täydentänyt opintojaan Sibelius-Akatemiassa. Hänellä on myös yhtye- ja orkesterimuusikon tutkinto Jyväskylän ammattiopistosta vuodelta 2004 ja erikoistumisopintoja musiikin tuottamisesta ja markkinoinnista.

Jyväskylän ammattiopistossa Maria Jaakkonen on työskennellyt vuodesta 2010. Sitä ennen hän on opettanut laulua Jyväkylässä yksityissä musiikkikouluissa (Alkusoitto, Artmus, Kypärämäen musiikkikoulu ja Kodály musiikkikoulu) vuodesta 2004 alkaen sekä tehnyt sijaisuuksia myös Mikkelin musiikkiopistossa.

Opetustyön lisäksi Maria esiintyy piano-laulu -duona miehensä Ville Jaakkosen kanssa ja on mukana seuraavissa kokoonpanoissa: tanssi- ja lauluyhtye Valkiassa sekä lauluyhtye Lux Auribuksessa, joka toteuttaa tänä keväänä Duke Ellingtonin Sacred Concertin. Maria on laulanut kuoroissa ja tehnyt yhteistyötä eri kuorojen kanssa (mm. Tulus ja Cantinovum). Hänelle on mieleistä myös musiikkiteatterin tekeminen ja erilaiset musiikilliset produktiot. Maria Jaakkonen on esiintynyt muun muassa seuraavissa produktioissa: My fair lady -musikaali (2010-2011, Jyväskylä), Joulun Sankari -musikaali (2009, Jyväskylä), Marian joulu -konsertit (2009 Jyväskylä, Kuopio, Lempäälä), Missa Concordiae -pop/jazz-messu (2008, Kuopio), Sikamaista Joulua -hupikonsertti (2007, Jyväskylä), Gospel Covertajat ja Tulus-kuoron 2o2n-levy (2011, Jyväskylä).

 

Jaakkonen_Marja_272.jpg

Maria Jaakkonen