Valitse ao-oppilaitos

Musiikki ja tanssi_opettajat.jpg

Sirpa Berg, oboe ja yhteismusisointi

"Sisulla ja sydämellä"

Sirpa Berg on koulutukseltaan musiikkipedagogi AMK vuonna 2007 Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiasta (nykyisin Metropolia ammattikorkeakoulu). Opettajan pedagogiset opinnot hän suoritti vuonna 2007 Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Konservatorion jatkotutkinto Bergillä on Keski-Suomen konservatoriosta vuodelta 1996 ja musiikkioppilaitoksen soitonopettajan pätevyys vuodelta 1991 Helsingin Konservatoriosta. Lisäksi Berg on suorittanut oboensoiton ja kamarimusiikin mestarikursseja ja erilaisia täydennyskoulutuksia mm. yhteistoiminnallisesta pedagogiasta ja ergonomiasta.

Sirpa Berg on työskennellyt Jyväskylän ammattiopiston oboensoiton ja kamarimusiikin opettajana vuodesta 2007. Tätä ennen hän on toiminut opettajana musiikkiopistoissa, konservatorioissa ja ammattikorkeakouluissa sekä musiikkileireillä Järvenpäässä, Riihimäellä, Tampereella, Äänekoskella, Mikkelissä ja Vaasassa.

Berg on myös monipuolinen esiintyvä muusikko. Lisää tietoa löytyy osoitteeesta www.sirpaberg.net ja You Tube -kanavilta hannamusi01 ja DuoHarmonia. Soittamisen lisäksi Berg on Sinfoninen puhallinorkesteri Sisu ry:n perustajajäseniä ja yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja. Yhdessä kollegojensa kanssa Berg on ollut rakentamassa Helmipuhallus -tapahtuman ohjelmasisältöä ja rakenteita. 1990 -luvulla Berg toimi aktiivisesti Jyväskylän kamarimuusikoissa ja oli Valtakunnallisen kamarimusiikkiseura Paletti ry:n perustajajäseniä ja ensimmäinen puheenjohtaja sekä vuotuisen Septemberfest -kamarimusiikkijuhlan taiteellinen johtaja.

 

Berg_Sirpa_272.jpg

Sirpa Berg