Valitse ao-oppilaitos
säihke-yläkuva.jpg

Säihke-tapahtumasarjassa musikaali sekä konsertteja

Jyväskylän ammattiopiston musiikin ja tanssin perusopetuksen Säihke-tapahtumasarja järjestetään nyt 10. kerran 12. - 17.3.2017 Siltasalissa. Säihke-viikko koostuu Mikä sotku! -musikaalista sekä erilaisista konserteista.

Säihkeessä on mukana Jyväskylän aikuisopiston opiskelijoista koostuva kuvausryhmä, joka tuo esiintyjät lähelle yleisöä heijastamalla livevideokuvaa esityksistä suurille näytöille Siltasalissa sekä oppilaitoksen ulkoseinään. Hienosti toteutettu kuvaus lähetetään tämän sivun (www.jao.fi/saihke) alalaidasta suorana lähetyksenä. Poikkeuksena musikaali, joka on nähtävillä vain Siltasalissa.

Säihke on vakiinnuttanut asemansa taiteen perusopetuksen lukukausittain toteutettavana tapahtumasarjana. Myös yleisö on löytänyt Säihkeen ja me ammattiopistolla saamme ylpeänä esittää kuinka pienet ja vähän isommatkin soittoniekat ja laulajat säihkyvät Säihkeessä. Konsertteihin on vapaa sisäänpääsy!


su 12.3.
klo 18.00 MIKÄ SOTKU! –MUSIKAALI, ensi-ilta

ma 13.3.
klo 10.00 MIKÄ SOTKU! –MUSIKAALI, koululaisnäytös


klo 18.00 MIKÄ SOTKU! -MUSIKAALI

ti 14.3.
klo 10.00 SININEN JA VALKOINEN. Suomalaisen musiikin koululaiskonsertti.


klo 18.00 JOUSILOVE – kuuntele ja kokeile. Minijouset, Juniorijouset ja Siltajouset johtajinaan Emma Kangas ja Kalle Kangas. Lyhyen konsertin jälkeen voit kokeilla eri jousisoittimia.

ke 15.3.
klo 9.30 POSTIMIES PATE TÄHTIEN SODASSA – Puhallinorkestereiden koululaiskonsertti
Puhallinorkesterit Vire ja Puhuri esiintyvät johtajinaan Tapio Asikainen ja Ilpo Soikkeli. Konsertin jälkeen voit kokeilla eri puhallinsoittimia.


klo 12.45 Muuramen Koskikodin yhteislaulutilaisuus, mukana taiteen perusopetuksen oppilaita


klo 18.00 Konsertti - Johannes Ek, rummut & Aleksanteri, kitara

to 16.3.
klo 17.30 Mupe 1 Musiikin perusteiden ryhmät esiintyvät


klo 19.00 Mupe 2 Musiikin perusteiden ryhmät esiintyvät

pe 17.3.
klo 18.00 Konsertti - Lyömäsoitinorkesteri Pauke

Lisätietoja:
Tuottaja Anne-Mari Kunelius, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5207
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5781

Säihke
Säihke on konserttisarja, joka tuo musiikin ja tanssin perusopetuksen eri ikäiset harrastajat parrasvaloihin ja lähikuviin. Sarja tarjoaa musiikkia ja tanssia harrastuksenaan opiskeleville kokemuksen livetaltioinnista elävän yleisön edessä. Av-viestinnän opiskelijat saavat harjoitusta musiikki- ja tanssituotantoihin. Konserttien monikameratoteutus antaa näkymää tulevaisuuteen ja kipinää harrastukseen.
Edellisten konserttien hienoja esityksiä: