Valitse ao-oppilaitos
säihke-yläkuva.jpg

Säihke-tapahtumasarjassa konsertteja sekä tanssiesityksiä viikon ajan

Jyväskylän ammattiopiston musiikin ja tanssin perusopetuksen Säihke-tapahtumasarja järjestetään nyt yhdeksännen kerran 12. - 18.12.2016 Siltasalissa. Säihke-viikko koostuu kymmenestä konsertista ja kolmesta tanssinäytöksestä joista osa on aamupäivän koululaiskonsertteja kun muut esitetään iltaisin.

Säihkeessä on mukana Jyväskylän aikuisopiston opiskelijoista koostuva kuvausryhmä, joka tuo esiintyjät lähelle yleisöä heijastamalla livevideokuvaa esityksistä suurille näytöille Siltasalissa sekä oppilaitoksen ulkoseinään. Hienosti toteutettu kuvaus lähetetään tämän sivun (www.jao.fi/saihke) alalaidasta suorana lähetyksenä.

Säihke on vakiinnuttanut asemansa taiteen perusopetuksen lukukausittain toteutettavana tapahtumasarjana. Myös yleisö on löytänyt Säihkeen ja me ammattiopistolla saamme ylpeänä esittää kuinka pienet ja vähän isommatkin soittoniekat ja laulajat säihkyvät Säihkeessä. Konsertteihin on vapaa sisäänpääsy!


Ma 12.12.
klo 18.00 YY KAA, JOUSIORKAT GO! Jousiorkesterien konsertti. Minijouset, Juniorijouset ja Siltajouset esiintyvät johtajinaan Emma ja Kalle Kangas.

Ti 13.12.
klo 10.00 AASINSILTA-KONSERTTI – Eri soitinten solistit ja ryhmät esiintyvät, koululaiskonsertti.
klo 18.00 JOULUPUHALLUS – Puhallinorkestereiden konsertti. Vire, Huhtasuon puhallinorkesteri, Puhuri ja ao-Jazz Orchestra johtajinaan Tapio Asikainen, Harri Koivisto, Ilpo Soikkeli ja Markku Rinta-Pollari

Ke 14.12.
klo 10.00 METSÄN LUMOUS, Tanssin koululaisnäytös.
klo 12.45 JOULUN SÄIHKETTÄ MUURAMEN KOSKIKODISSA – Jouluisia yhteislauluja ja eri soitinten soittajia
klo 18.00 MUSIIKKISATU - Lastensinfoniaorkesteri Trombi ja Tornado johtajanaan Anne Malinen, Chrysalis Junior tanssiryhmä ohjaajanaan Anne Joutsimäki

To 15.12.
klo 10.00 KAIKEN MAAILMAN GROOVEE - Koululaiskonsertti
klo 13.00 TPO ROCKS´N GROOVES VOL. VI – Jälleen uusi setti pop-, rock- ja funk-klassikkoja. Konkariopiskelijat esiintyvät isolla bändillä. Koululaiskonsertti.
klo 18.00 TPO ROCKS´N GROOVES VOL. VI - Jälleen uusi setti pop-, rock- ja funk-klassikkoja. Konkariopiskelijat esiintyvät isolla bändillä.
klo 19.30 KAIKEN MAAILMAN GROOVEE

Pe 16.12.
klo 18.00 KOSKETTIMET KERTOVAT – Pianistien ilta

Su 18.12.
klo 15.00 & klo 17.00 METSÄN LUMOUS – Tanssin joulunäytös. Liput alk.5€ (sis. toim. maksun) Lippupalvelusta sekä ovelta

Lisätietoja:
Tuottaja Anne-Mari Kunelius, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5207
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5781

Säihke
Säihke on konserttisarja, joka tuo musiikin ja tanssin perusopetuksen eri ikäiset harrastajat parrasvaloihin ja lähikuviin. Sarja tarjoaa musiikkia ja tanssia harrastuksenaan opiskeleville kokemuksen livetaltioinnista elävän yleisön edessä. Av-viestinnän opiskelijat saavat harjoitusta musiikki- ja tanssituotantoihin. Konserttien monikameratoteutus antaa näkymää tulevaisuuteen ja kipinää harrastukseen.
Edellisten konserttien hienoja esityksiä: