Valitse ao-oppilaitos
säihke_yläkuva2017.jpg

Säihke-tapahtumasarja 6. - 10.11.2017

Jyväskylän ammattiopiston musiikin ja tanssin perusopetuksen Säihke-tapahtumasarja järjestetään nyt 11. kerran 6. - 10.11.2017 Siltasalissa. Illan konserttien lisäksi aamulla klo 10.00 järjetetään koululaiskonsertit joka päivä.

Säihkeessä on mukana Jyväskylän ammattiopiston ja aikuisopiston opiskelijoista koostuva monikameratiimi, joka tuo esiintyjät lähelle yleisöä heijastamalla livevideokuvaa esityksistä suurille näytöille Siltasalissa. Hienosti toteutettu kuvaus lähetetään tämän sivun (www.jao.fi/saihke) alalaidasta suorana lähetyksenä.

Säihke on vakiinnuttanut asemansa taiteen perusopetuksen lukukausittain toteutettavana tapahtumasarjana. Myös yleisö on löytänyt Säihkeen ja me ammattiopistolla saamme ylpeänä esittää kuinka pienet ja vähän isommatkin soittoniekat ja laulajat säihkyvät Säihkeessä. Konsertteihin on vapaa sisäänpääsy!

Lisätietoja:
Tuottaja Anne-Mari Kunelius, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5207
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5781

Katso suora lähetys:

Säihke
Säihke on konserttisarja, joka tuo musiikin ja tanssin perusopetuksen eri ikäiset harrastajat parrasvaloihin ja lähikuviin. Sarja tarjoaa musiikkia ja tanssia harrastuksenaan opiskeleville kokemuksen livetaltioinnista elävän yleisön edessä. Av-viestinnän opiskelijat saavat harjoitusta musiikki- ja tanssituotantoihin. Konserttien monikameratoteutus antaa näkymää tulevaisuuteen ja kipinää harrastukseen.
Edellisten konserttien hienoja esityksiä: