Valitse ao-oppilaitos
ao-musiikki_ilmoittautuminen.jpg

Puhallinorkesterit

Lasten sinfoniaorkesteri Trombi

Opettajat: Anne Malinen sekä musakoulun instrumenttiopettajat

Lasten sinfoniaorkesteriin ovat kaikkien instrumenttien soittajat tervetulleita. Instrumenttiopettajat ja orkesterin vastuuopettajat tekevät yhteistyötä ja räätälöivät jokaiselle soittajalle sopivat stemmat. Orkesterissa harjoitellaan nuottien lukemista sekä ilman nuotteja soittamista keho- ja sanarytmejä, lauluja ja leikkejä käyttäen oman instrumentin hallinnan kehittyessä harjoittelun myötä. Myös konsertissa esiintyminen tulee tutuksi mukaan lukien kaikki siihen kuuluvat valmistelut.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 17.00 - 18.00 Siltasalissa alkaen 23.8.2017 kokoontumisella, tutustumisella ja ensimmäisellä yhteisharjoituksella.

Trombin syksy tähtää Säihke-viikon konserttiin.

Aikataulu ja esiintymiset ilmoitetaan soittajille viikoittaisten harjoitusten yhteydessä. Loisto ja Säihke-viikot sekä loma-ajat aiheuttavat muutoksia viikkoharjoituksiin.

Lasten Sinfoniaorkesteri Trombissa harjoitellaan

- oman instrumentin soittoa yksin ja yhdessä

- soittamista nuoteista ja ilman nuotteja

- laulua, leikkiä ja liikettä

- sana- ja kehorytmiikkaa

- esiintymisiä konserteissa

Tervetuloa kaikki ihan uudet musakoululaiset ja juuri soittimen aloittaneet taiteen perusopetuksen opppilaat sekä jatkavat musakoululaiset.

Puhallinorkesteri Vire

Kapellimestari: Tapio Asikainen

Puhallinorkesteri Vireen soittajilla on usein takanaan parin vuoden soittokokemus. Vireessä soittajat ovat mukana yleensä 1-3 vuotta ja jatkavat siitä Puhuriin.Vireen ohjelmisto on mahdollisimman monipuolista. Puhallinorkesteri Vire harjoittelee Siltaslissa tiistaisin klo 16.00 - 17.00 alkaen tiistaina 22.8.2017.

Puhallinorkesteri Puhuri

Kapellimestari: Ilpo Soikkeli

Puhuriyhtyeen ohjelmisto koostuu puhallinmusiikin klassisesta ja viihdemusiikista, joten konserteissa voi olla mukana myös solisteja ja muita soittajia ohjelmiston mukaan.

Puhurin harjoitukset  lukuvuonna 2017 - 2018 ovat tiistaisin klo 17.15-18.45 Siltasalissa alkaen ti 22.8.2017. Syksyn aikataulu esiintymisineen vahvistetaan kaikille soittajille harjoitusten yhteydessä. Loisto ja Säihkeviikot sekä loma-ajat aiheuttavat muutoksia viikkoharjoituksiin.

Jokaisen soittajan läsnäolo kaikissa harjoituksissa on tärkeää yhteissoiton ja harjoittelun onnistumiseksi. Konserttiin harjoiteltava ohjelmisto on lähes uutta koko orkesterille, joten omien stemmojen harjoittelu on tärkeää ja tarvittaessa oma instrumenttiopettaja opastaa myös omaan harjoitteluun.

Lisätietoa saat myös omalta opettajalta ja orkesterinjohtajalta lukukauden alussa.

Tervetuloa jatkavat ja uudet soittajat! Tervetulleita mukaan ovat myös muusikko-opiskelijat.

AO jazz orchestra

Kapellimestari: Antti Kettunen

AO jazz orchestra on puhaltajista ja bändikokoonpanosta koostuva orkesteri, jonka ohjelmistoon kuuluu jazz-vaikutteisia klassikoita sekä uuttakin bigbandohjelmistoa.

Viikottainen harjoitusaika tiistaisin klo 18.45-20.30 Siltasalissa alkaen ensimmäisellä kokoontumisella tiistaina 22.8.2017.

Tervetuloa jatkavat ja uudet soittajat! Tervetulleita mukaan ovat myös muusikko-opiskelijat.

Lisätietoa saat myös omalta opettajalta ja orkesterinjohtajalta lukukauden alussa.

Puhallinorkesterit Tulosta sivu