Valitse ao-oppilaitos
ao-musiikki_ilmoittautuminen.jpg

Puhallinorkesterit

Lasten sinfoniaorkesteri Trombi

Opettajat: Sirpa Berg ja Anne Malinen sekä musakoulun instrumenttiopettajat

Lasten sinfoniaorkesteriin ovat kaikkien instrumenttien soittajat tervetulleita. Instrumenttiopettajat ja orkesterin vastuuopettajat tekevät yhteistyötä ja räätälöivät jokaiselle soittajalle sopivat stemmat. Orkesterissa harjoitellaan nuottien lukemista sekä ilman nuotteja soittamista keho- ja sanarytmejä, lauluja ja leikkejä käyttäen oman instrumentin hallinnan kehittyessä harjoittelun myötä. Myös konsertissa esiintyminen tulee tutuksi mukaan lukien kaikki siihen kuuluvat valmistelut.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 17.15 - 18.15 Siltasalissa alkaen 31.8.2016 kokoontumisella, tutustumisella ja ensimmäisellä yhteisharjoituksella.

Trombin syksy tähtää Soiva satu- esitykseen yhdessä Anne Joutsimäen ohjaaman tanssiryhmän kanssa Säihke-viikon konserttiin ke 14.12.2016. Keväällä 2017 on luvassa tarinasävellysprojekti.

Syksyn aikataulu ilmoitetaan soittajille viikoittaisten harjoitusten yhteydessä. Loisto ja Säihke-viikot sekä loma-ajat aiheuttavat muutoksia viikkoharjoituksiin.

Lasten Sinfoniaorkesteri Trombissa harjoitellaan

- oman instrumentin soittoa yksin ja yhdessä

- soittamista nuoteista ja ilman nuotteja

- laulua, leikkiä ja liikettä

- sana- ja kehorytmiikkaa

- esiintymisiä konserteissa

Tervetuloa kaikki ihan uudet musakoululaiset ja juuri soittimen aloittaneet taiteen perusopetuksen opppilaat sekä jatkavat musakoululaiset.

Tornado

Opettaja: Sirpa Berg

Tornado harjoittelee keskiviikkoisin Keski-Palokan koululla. Tornado on alkeisorkesteri, jossa soittaa sekä musakoululaisia että musiikin perusopetuksen oppilaita. Orkesteriin ovat tervetulleita puhallin- ja jousisoittajat.

Harjoitus- ja esiintymisaikataulusta sovitaan lukuvuosittain opettajan kanssa. Lukuvuonna 2016-17 harjoitukset ovat torstaisin klo 15.00-15.45 Keski-Palokan koululla alkaen to 1.9.2016.

Puhallinorkesteri Vire

Kapellimestari: Tapio Asikainen

Puhallinorkesteri Vireen soittajilla on usein takanaan parin vuoden soittokokemus. Vireessä soittajat ovat mukana yleensä 1-3 vuotta ja jatkavat siitä Puhuriin.Vireen ohjelmisto on mahdollisimman monipuolista. Puhallinorkesteri Vire harjoittelee Siltaslissa tiistaisin klo 16.00 - 17.00 alkaen tiistaina 23.8.2016.

Puhallinorkesteri Puhuri

Kapellimestari: Ilpo Soikkeli

Puhuriyhtyeen ohjelmisto koostuu puhallinmusiikin klassisesta ja viihdemusiikista, joten konserteissa voi olla mukana myös solisteja ja muita soittajia ohjelmiston mukaan.

Puhurin harjoitukset  lukuvuonna 2016 - 2017 ovat tiistaisin klo 17.15-18.45 Siltasalissa alkaen ti 23.8.2016. Syksyn aikataulu esiintymisineen vahvistetaan kaikille soittajille harjoitusten yhteydessä. Loisto ja Säihkeviikot sekä loma-ajat aiheuttavat muutoksia viikkoharjoituksiin.

Jokaisen soittajan läsnäolo kaikissa harjoituksissa on tärkeää yhteissoiton ja harjoittelun onnistumiseksi. Konserttiin harjoiteltava ohjelmisto on lähes uutta koko orkesterille, joten omien stemmojen harjoittelu on tärkeää ja tarvittaessa oma instrumenttiopettaja opastaa myös omaan harjoitteluun.

Lisätietoa saat myös omalta opettajalta ja orkesterinjohtajalta lukukauden alussa.

Tervetuloa jatkavat ja uudet soittajat! Tervetulleita mukaan ovat myös muusikko-opiskelijat.

AO jazz orchestra

Kapellimestari: Antti Kettunen

AO jazz orchestra on puhaltajista ja bändikokoonpanosta koostuva orkesteri, jonka ohjelmistoon kuuluu jazz-vaikutteisia klassikoita sekä uuttakin bigbandohjelmistoa.

Viikottainen harjoitusaika tiistaisin klo 18.45-20.30 Siltasalissa alkaen ensimmäisellä kokoontumisella tiistaina 23.8.2016.

Tervetuloa jatkavat ja uudet soittajat! Tervetulleita mukaan ovat myös muusikko-opiskelijat.

Lisätietoa saat myös omalta opettajalta ja orkesterinjohtajalta lukukauden alussa.