Valitse ao-oppilaitos
orkesterit-ja-laulustudio_ao.jpg

Muut kokoonpanot

Laulustudio

 

Lapsille ja nuorille tarkoitettu Laulustudio tarjoaa monipuolista ja nykyaikaista laulamisen opetusta. Opetus on ryhmäopetusta ja siihen voivat osallistua kaikki perusopetuksen laulajat sekä soittajat. Myös oppilaitoksen ulkopuoliset opiskelijat voivat tulla mukaan laulustudioon. Opetuksessa hyödynnetään laajasti pop/jazz-laulun opiskelumetodeja ja oppimisympäristöjä.

Eri-ikäisille laulajille on omat ryhmänsä, jolloin ikätasolle sopivat työtavat ja musiikillisen kiinnostuksen kohteet voidaan parhaiten ottaa huomioon. Laulustudiossa harjoitellaan myös yksilöllistä äänenmuodostusta, stemmalaulua, tutustutaan mikrofonin käyttöön, harjoitellaan lavaesiintymistä, saadaan kokemuksia musiikkiliikunnasta sekä opitaan esiintymistaitoja.

Lasten ja nuorten tango-orkesteri

Johtajina Erik Brander ja Tuija Kiviranta

Lasten ja nuorten tango-orkesteriin tulevilla soittajilla olisi hyvä olla suoritettuna PT 1 tai vastaava taso. Orkesterissa soitetaan pääosin tangoja, mutta myös muuta latinotyylistä ohjelmistoa. Harjoitukset pidetään orkesteriluokassa maanantaisin klo 18.00 - 19.00 alkaen 21.8.2017 kokoontumisella ja ensimmäisellä yhteissoitolla. Mukaan tulee jatkossa myös laulajia opettaja Tuija Kivirannan johdolla. Ensimmäinen konsertti pidetään lokakuussa ja toinen joulukuussa yhdessä JAO:n ammattiopiskelijoiden tango-orkesterin kanssa. Kevään Säihkeessä olemme myös mukana.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat soittajat.

Musiikkiteatteri

Musiikkiteatteriryhmään toivotaan laulusta, näyttelemisestä sekä tanssimisesta kiinnostuneita 11-18-vuotiaita oppilaita. Tavoitteena on kehittää instrumentti- ja laluluoppilaiden taitoja laulussa, tanssissa sekä esiintymistaidoissa. Opetus alkaa Siltasalissa to 8.9.2016 klo 16.15 - 17.15 tanssijat ja klo 17.30 - 18.30 kuoro. Opettajina Tuija Kiviranta, Noora Kolanen, Ülle Kenner ja Kait Kenner. Ryhmä valmistaa kevään 2017 Säihke-konserttisarjaan Antti Kleemolan säveltämän musikaalin "Mikä Sotku". Tervetuloa mukaan!

Koe esiintyminen on Siltasalissa to 1.9.2016 klo 16-18. Koe esiintyminen sisältää ryhmätanssikoreografian, lyhyen haastattelun sekä lyhyen laulunäytteen itse valitsemastasi laulusta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Ota mukaasi rento asu ja iloinen mieli!

 

 

Muut kokoonpanot Tulosta sivu