Valitse ao-oppilaitos
ylakuva_ musiikki ja tanssi _muskari.jpg

Johdatusta musiikin ihmeelliseen maailmaan

Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikoulua (muskari) käyvät alle kouluikäiset lapset. Muskariin voi osallistua jo kolmen kuukauden ikäisenä. Opetus toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Muskariin ja tanssimuskariin ilmoittaudutaan aina vuodeksi kerrallaan. Opetus kestää syys- ja kevätlukukauden ajan. Musiikkileikkikoulua koskevia tiedusteluja voi tehdä opettaja Päivi Pitkäseltä maanantaisin klo 14.00-15.00, puh. 040 341 5877 .

Musiikkivalmennus

Musiikkivalmennus on 7–8-vuotiaille tarkoitettua toimintaa, jossa tavoitteena on musiikillisen yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen. Toiminta pyritään järjestämään mahdollisimman monipuoliseksi musiikin, kuvaamataidon, musiikkiliikunnan ja näyttämötaiteen elementein.

Opetus tutustuttaa oppilaat erilaisiin soittimiin, soittamiseen, eri maiden kansan- ym. lauluperinteeseen sekä joidenkin säveltäjien elämään ja musiikkiin sekä erilaisiin musiikkityyleihin. Lisäksi perehdytään nuottikirjoitukseen, nuotinlukemiseen ja säveltapailuun. Musiikkivalmennukseen ilmoittaudutaan aina vuodeksi kerrallaan. Opetus kestää syys- ja kevätlukukauden ajan.

Paikka

Keskussairaalantie 21 D, Lk 109 (Hoivakka)

Ryhmät aloittavat syksyllä viikolla 34.

Muskarin lukujärjestys 2016-2017