Valitse ao-oppilaitos

ao-tanssi_ryhmäopetus.jpg

Ilmoittaudu harrastamaan musiikkia ja tanssia

Musiikki ja tanssi harrastuksena on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Jyväskylän ammattiopiston musiikki- ja tanssiharrastuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti tämän sivun linkeistä ilmoittautumisen ollessa meneillään. Ilmoittautumisajan jälkeen voit tiedustella paikkoja "Ilmoita tietosi" -lomakkeella.

Neuvoja ja lisätietoa opintotoimistosta: info.musiikkijatanssi@jao.fi tai asiakaspalveluaikaan arkisin klo 12-15 puh. 040 341 5887

Ilmoittautuminen musiikin perusopetukseen

Opetus on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Oppilaaksi valittavan kotikunnalla tulee olla sopimus taiteen perusopetuksen järjestämisestä Jyväskylän ammattiopiston kanssa. Tällä hetkellä sopimus on voimassa Jyväskylän kaupungin ja Muuramen kunnan kanssa.

Kevään 2017 valintakokeisiin ilmoittaudutaan 1.3.-15.4.2017 välisenä aikana nettilomakkeella. Valintakoe järjestetään ti 9.5. klo 14-19 välisenä aikana. Henkilökohtainen kutsu ja tarkka aika lähetetään huoltajalle 3.5. mennessä sähköpostilla.

Wilma: Musiikin perusopetuksenvalintakokeeseen ilmoittautuminen 1.3. - 15.4.

Oppilaaksi valittujen nimet julkaistaan ao:n www-sivuilla ja valituille lähetetään vahvistus 15.6.2017 mennessä.

Musiikin opetusryhmät lukuvuonna 2017-2018

Ilmoittautuminen muskariin sekä musa- ja rokkikouluun tapahtuu sähköisesti. 1.5.-15.6. välisenä aikana ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti kesällä. Ilmoittautuminen on auki kesän ja paikkoja täytetään vielä opetuksen käynnistyttyä, mikäli ryhmissä on tilaa.

​Laulustudioon ja avoimeen yksilöopetukseen jatkuvasti

Laulustudioon ilmoittautuminen alkaa lukuvuoden alkaessa elokuussa 2017.

Avoin yksilöopetus on maksullista palvelutoimintaa, johon voi hakeutua jatkuvasti. Uusia oppilaita otetaan paikkojen vapautuessa. Ensi sijalla ovat lapset ja nuoret. Ilmoita tietosi avoimeen yksilöopetukseen


Tanssin opetusryhmät lukuvuonna 2016-2017

Ilmoittautuminen tanssin opetusryhmiin tulevalle lukuvuodelle on 1.5. - 15.6. välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti lajikohtaisten linkkien kautta.

Lukujärjestys vuodelle 2016-2017.

Tiiviskursseille pitkin lukuvuotta

Tanssin tiiviskursseista ja niille ilmoittautumisesta saat tietoa Tiiviskurssit ja työpajat-sivulta

Kysy lisää tai tiedustele paikkoja

Oletko innokas aloittamaan harrastuksen, mutta et ehtinyt mukaan ilmoittautumisaikana? Vai onko sinulle vielä epäselvää, mikä olisi oikea soitin, tanssilaji tai mihin ryhmään kannattaisi ilmoittautua täytä Ilmoita tietosi -lomake. Paikkoja saattaa vapautua myös kesken opetusvuoden.

Ilmoittautuminen Tulosta sivu