Valitse ao-oppilaitos

ao-tanssi_ryhmäopetus.jpg

Ilmoittaudu harrastamaan musiikkia ja tanssia

Musiikki ja tanssi harrastuksena on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Jyväskylän ammattiopiston musiikki- ja tanssiharrastuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti tämän sivun linkeistä ilmoittautumisen ollessa meneillään. Ilmoittautumisajan jälkeen voit tiedustella paikkoja "Ilmoita tietosi" -lomakkeella.

Neuvoja ja lisätietoa opintotoimistosta: info.musiikkijatanssi@jao.fi tai asiakaspalveluaikaan arkisin klo 12-15 puh. 040 341 5887

Ilmoittautuminen musiikin perusopetukseen

Opetus on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Oppilaaksi valittavan kotikunnalla tulee olla sopimus taiteen perusopetuksen järjestämisestä Jyväskylän ammattiopiston kanssa. Tällä hetkellä sopimus on voimassa Jyväskylän kaupungin ja Muuramen kunnan kanssa.

Kevään 2017 valintakokeisiin ilmoittauduttiin 1.3.-15.4.2017 välisenä aikana. 

Täydentävää hakua voidaan käyttää, mikäli oppilaspaikkoja vapautuu ilmoittautumisaikojen ja oppilaspaikkavahvistusten jälkeen.

Oppilaaksi valituille lähetetään vahvistus kirjeitse toukokuussa.

Musiikin opetusryhmät lukuvuonna 2017-2018

Ilmoittautuminen muskariin sekä musa- ja rokkikouluun tapahtuu sähköisesti. 1.5.-15.6. välisenä aikana ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti kesällä. Ilmoittautuminen on auki kesän ja paikkoja täytetään vielä opetuksen käynnistyttyä, mikäli ryhmissä on tilaa.

​Laulustudioon ja avoimeen yksilöopetukseen jatkuvasti

Laulustudioon ilmoittautuminen alkaa lukuvuoden alkaessa elokuussa 2017.

Avoin yksilöopetus on maksullista palvelutoimintaa, johon voi hakeutua jatkuvasti. Uusia oppilaita otetaan paikkojen vapautuessa. Ensi sijalla ovat lapset ja nuoret. Ilmoita tietosi avoimeen yksilöopetukseen


Ilmoittautuminen tanssiin lukuvuodelle 2017-2018

Lukuvuoden 2017-2018 tanssin LUKUJÄRJESTYS on julkaistu. Lukujärjestyksen mukaisiin opetusryhmiin ilmoittaudutaan alla olevien linkkien kautta. Valinnaisaineet (jumps&turns, showtanssi, kehonhuolto, balettitekniikka, vaihtuva teema ja omat koreografiat) löytyvät baletin, jazztanssin ja nykytanssin alta.

Lukuvuoden 2017-18 opetus alkaa ma 21.8.2017.

Tiiviskursseille pitkin lukuvuotta

Tanssin tiiviskursseista ja niille ilmoittautumisesta saat tietoa Tiiviskurssit ja työpajat-sivulta

Kysy lisää tai tiedustele paikkoja

Oletko innokas aloittamaan harrastuksen, mutta et ehtinyt mukaan ilmoittautumisaikana? Vai onko sinulle vielä epäselvää, mikä olisi oikea soitin, tanssilaji tai mihin ryhmään kannattaisi ilmoittautua täytä Ilmoita tietosi -lomake. Paikkoja saattaa vapautua myös kesken opetusvuoden.