Valitse ao-oppilaitos
oppisopimus-työpaikkakouluttaja.jpg
Työpaikkakouluttajien ja muiden ohjaustyöhön osallistuvien valmennukset

Haluatko kehittää osaamistasi oppisopimusopiskelijan ohjaamiseen? Haluatko vaihtaa ajatuksia ja vinkkejä ohjaamisesta muiden ohjaustyötä tekevien kanssa? Oletko mahdollisesti ensimmäistä kertaa ohjaustehtävässä, pitkän linjan ohjaaja vai oletko esimies ja haluat kehittää työpaikalla tapahtuvaa koulutusta?

Oppisopimuskeskuksen järjestämät valmennukset tarjoavat työkaluja ja kehittymisen mahdollisuuksia ohjausosaamisen kehittämiseen oppisopimuskoulutusta hyödyntäville.

Ohjaustyötään aloittaville tarjoamme kasvokkaisia ja itsenäisesti toteutettavia Starttivalmennuksia, joiden tavoitteena on perehdyttää niin oppisopimuksen käytänteisiin kuin ohjauksen aloittamiseen.
Katso lisää.

Ohjaustyössään kehittymishaluisille tarjoamme valmennuksia kasvokkain, verkossa, 2-3 puolikkaan päivän kokonaisuuksina tai yksittäisinä koulutuspäivinä. Valmennusten teemoja ovat mm. ohjaus, ohjauksen suunnittelu työpaikalla, palaute ja arviointi, nuorten, monikulttuuristen ja erityisopiskelijoiden ohjaaminen.
Tutustu lisää.

Pitkään ohjanneille konkareille tarjoamme mestarivalmennuksen syksyllä 2016 (aikataulu tarkentuu kevään 2016 aikana). Mikäli olet kiinnostunut mestarivalmennuksesta, ilmaise kiinnostuksesi meille ja esitä toiveesi sen sisällöistä. Lähtökohtana mestarivalmennuksessa on konkareiden oma kehittymisen tarve ja vertaisryhmän tuki. Ilmaise kiinnostuksesi sähköpostitse oppisopimus@jao.fi.

Lisätietoja 

Jyväskylän oppisopimuskeskus, Oppisopimus-Online
puh. 040 341 5182, oppisopimus(at)jao.fi

Työpaikkakouluttajien valmennus Tulosta sivu