Valitse ao-oppilaitos
ylakuva_oppisopimus_juhlakukat.jpg
Mentori on yrittäjän tulkki
Uteliaasti toista yrittäjää haastamaan - Jyväskylän oppisopimuskeskuksen yrittäjän oppisopimuskoulutusten mentorina oppii samalla itse uutta!

Seripiste Oy:n toimitusjohtaja Jouko Mustalampi on haastanut itseään ja osaamistaan ja tehnyt kertomansa mukaan hypyn tuntemattomaan - montakin kertaa - toimimalla yrittäjän oppisopimuskoulutuksissa toisen yrittäjän oppimisen ohjaajana ja arvioijana.

Seripiste Oy:n toimitusjohtaja Jouko Mustalammella on pitkä ja monipuolinen kokemus oppisopimuksella kouluttautuvien niin omien työntekijöidensä työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamisesta, kuin myös toisen yrittäjän mentorina toimimisesta.

Oppisopimusmuotoisesti kouluttautuvan yrittäjän mentorina toimiminen on virkistävää ja haastavaa. ”Pääsen hyödyntämään omaa kokemustani ja osaamistani yrittäjänä, ja haastamaan oppisopimusmuotoisesti kouluttautuvaa yrittäjää kehittämään omaa osaamistaan ja yrityksensä liiketoimintaa”, kertoo Mustalampi. Vaikka yrittäjyydessä on paljon samoja piirteitä riippumatta siitä onko yksinyrittäjä vai useamman henkilön työllistävä yrittäjä, on jokainen mentoroitava yrittäjä aina yksilö omine kokemuksineen ja liiketoiminnan kehittämisen haasteineen.

Mustalampi suosittelee yrittäjiä lähtemään mukaan Jyväskylän oppisopimuskeskuksen yrittäjän oppisopimuskoulutuksiin. ”Mentori on yrittäjän tulkki”, Mustalampi jatkaa. Yrittäjän onnistuminen tuottaa mielihyvää ja onnistumista itsellekin. ”Hyvänolon tunne tulee, kun on pystynyt tsemppaamaan mentoroitavaa yrittäjää ja jakamaan tietotaitoa - on yrittäjästä itsestään kiinni haluaako oppia uutta ja verkostoitua”, Mustalampi toteaa.

Jouko_Mustalampi_pieni.jpgToimitusjohtaja
Jouko Mustalampi,
Seripiste Oy