Valitse ao-oppilaitos
ylakuva_oppisopimus_juhlakukat.jpg

Referenssit

logojokita_terotoivonen.png

Yhdistämällä kahden eri tutkinnon osia joutsalainen kiinteistöhuolto- ja vartiointipalveluita tarjoava Jokita Oy pystyy kouluttamaan uusia työntekijöitään tehokkaasti ja edullisesti.
Jokita Oy
Toimitusjohtaja Tero Toivonen

 allokko_269_pieni2.jpg

Kaupungin työllisyysjohtaja Anssi Niemelä näkee joustavan oppisopimuskoulutuksen hyvänä välineenä hoitaa nuorten työttömyyttä.
Jyväskylän kaupunki,
työllisyyspalvelut ​

Työllisyysjohtaja Anssi Niemelä

 opkk_logo.png

Uusia toimintakonsepteja ja tekemisen kulttuuria kiinteistövälitysalalla! Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksen tavoitteet kehittämisessä ovat korkealla.
Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy
Toimitusjohtaja Janne Särkkä

 

Seripisteen logo_pieni.jpg 

Mentori on yrittäjän tulkki!
Uteliaasti toista yrittäjää haastamaan - yrittäjän oppisopimuskoulutusten mentorina oppii samalla itse uutta!
Yrittäjän onnistuminen tuottaa mielihyvää ja onnistumista itsellekin.
Seripiste Oy
 Toimitusjohtaja Jouko Mustalampi

logo_putkityo_niemela.jpg
Putkityö Niemelä Oy otti nuoren suoraan peruskoulusta oppisopimukseen ja töihin. Työnantajan pitää osata lukea, että onko nuoresta työmieheksi ja oppimaan tällaisessa hommassa.
Putkityö Niemelä Oy
 Putkiasentaja Otto Niemelä

 allokko_269_pieni2.jpg

Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on panostettu lasten liikuntakasvatuksen vahvistamiseen kouluttamalla henkilöstöä oppisopimuksella liikunnan ammattitutkintoon.
Jyväskylän kaupunki, Varhaiskasvatuspalvelut
 Päiväkodin johtaja Anne Sarkonen

LOGO_Virallinen logolla.JPG 


Omien kokemustensa vakuuttamana Keijo Ström kehottaa yrittäjiä tarttumaan oppisopimuskoulutukseen mahdollisuutena. Mukaan vain oppisopimuskoulutukseen! Kumpikaan osapuoli ei tule häviämään, väittäisin näin. Ota rohkeasti minuun yhteyttä, jos et usko!
JKL-Hana Oy
Toimitusjohtaja Keijo Ström
puh. 0400 640 456

 

KS LOGO_ver2.jpg

 
Oppisopimus on ollut meille hyvä ja välttämätönkin koulutusmuoto, sillä nuohoojiahan ei kouluteta ammattioppilaitoksissa. Oppisopimuskoulutus on mielestämme yrityksen näkökulmasta selkeä ja suoraviivainen järjestelmä. Se vaatii kuitenkin vahvaa sitoutumista sekä opiskelijalta että työnantajalta, sillä itsestään ammattitaidon hankkiminen ei tapahdu.
Keski-Suomen Sisäilmamestarit Oy
yrittäjäpariskunta
Pasi ja Hanna Seppänen


tl_maint_logo.pngPitkälti yli toistakymmentä työntekijäämme on opiskellut oppisopimuksella tutkintoja niin kiinteistönhoidossa kuin siivouspuolellakin. Kaiken kaikkiaan mahdollisuus opiskella oppisopimuksella on äärettömän hyvä ja hieno juttu.
TL-Maint Oy
Siivouksen toimialajohtaja
Riikka Koukkumäki

allokko_269_pieni2.jpg

Olen vakuuttunut siitä, että oppisopimuskoulutus antaa parhaan opin metsurin työhön käytännössä oppien. Moni nuori joka ei viihdy koulunpenkillä, voi löytää uusia polkuja ja suunnan elämälleen työssä oppien metsässä.
Jyväskylän kaupunki,
Puusta pitkälle -hanke

Metsätyönohjaaja
Seija Janhunen

  

Logo_tavallinen.png

Kasvavassa yrityksessä pyritään tietoisesti siihen, että oppi siirtyy kokeneilta timpureilta uusille tekijöille.
Yhtenä keinona tässä on hyödynnetty oppisopimusta. Pidän käytännössä oppimista tärkeänä. Toisaalta oppisopimus tarjoaa myös teoriapuolen, mikä sekin on tärkeää. Työpaikalla oppii, miten tehdä, mutta tietopuolinen koulutus antaa perusteellisempia vastauksia siihen, miksi.
Rakennusliike Rogel Oy
toimitusjohtaja, rakennusinsinööri
Juho Palokangas

MeSelogo.jpgOppisopimuskoulutus on ollut Mediasepillä suosittu ja hyväksi havaittu keino ylläpitää ammattitaitoa ja kehittää henkilöstön osaamista.
Osaavan henkilöstön myötä pystymme tarjoamaan laadukkaita ja kilpailukykyisiä palveluita. Virallinen puoli oppisopimuksissa on helppo hoitaa, kun asiat on valmisteltu hyvin eikä prosessia rasiteta turhalla byrokratialla.
Mediasepät Oy
toimitusjohtaja Sauli Vuorinen

 

 

Logo_jkky_nimialla_vari_jpg.jpg

 

Oppisopimuksen avulla voimme kouluttaa henkilöstöä nopeasti ja tehokkaasti. Erityisesti maahanmuuttajille oppisopimus soveltuu hyvin, koska siinä opitaan työtä tekemällä. Tällöin myös suomen kielen ammattisanasto tulee tutuksi.
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Opiskelijaravintolat
Ruokapalvelujohtaja Sari Nissinen