Valitse ao-oppilaitos
Sähköinen asiointi ja tunnukset

SopimusPro (Jyväskylän oppisopimuskeskuksen sähköinen asiakasjärjestelmä)

Oppisopimuskoulutukseen liittyvä osaamisen arviointi (väliarviointi ja päättöarviointi) kirjataan oppisopimuskeskuksen SopimusPro-palveluun. SopimusPron kautta haetaan myös opintososiaalisia etuja tietopuolisen koulutusjakson jälkeen. Lisäksi SopimusPron kautta on mahdollista ilmoittaa opiskelijan yhteystietojen muutoksia. Tunnukset SopimusProhon saat oppisopimusta tehtäessä koulutustarkastajaltasi.

Unohtuneen salasanan ja käyttäjätunnuksen saat tilattu omaan sähköpostiisi SopimusPro-palvelun etusivulta.
SopimusPro palvelun toimii osoitteessa https://oppisopimus.jao.fi

Oppilaitosten sähköiset järjestelmät

Jyväskylän koulutuskuntayhtymän oppilaitoksissa (Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto) käytetään Wilma-opiskelijahallintojärjestelmää myös oppisopimusopiskelijoilla. Lisäksi käytössä on Optima verkko-oppimisympäristö, jota käytetään tietopuolisen koulutuksen kurssien ja opintojaksojen verkkotyötilana. Wilmaan ja Optimaan saat tarvittaessa tunnukset omasta oppilaitoksestasi.

Vastaavasti muut oppilaitokset hyödyntävät omia, käytössä olevia järjestelmiään ja verkkoympäristöjään tietopuolisissa opinnoissa. Tunnukset ja perehdytyksen järjestelmien käyttöön saat tarvittaessa oppilaitoksesta.