Valitse ao-oppilaitos
opso_työpaikkakouluttaja_yläkuva.jpg
Työpaikkakouluttajien ja muiden ohjaustyöhön osallistuvien valmennukset

Haluatko kehittää osaamistasi oppisopimusopiskelijan ohjaamiseen? Haluatko vaihtaa ajatuksia ja vinkkejä ohjaamisesta muiden ohjaustyötä tekevien kanssa? Oletko mahdollisesti ensimmäistä kertaa ohjaustehtävässä, pitkän linjan ohjaaja vai oletko esimies ja haluat kehittää työpaikalla tapahtuvaa koulutusta?

Oppisopimuskeskuksen järjestämät valmennukset tarjoavat työkaluja ja kehittymisen mahdollisuuksia ohjausosaamisen kehittämiseen oppisopimuskoulutusta hyödyntäville.

Ohjaustyötään aloittaville tarjoamme kasvokkaisia ja itsenäisesti toteutettavia Starttikoulutuksia, joiden tavoitteena on perehdyttää niin oppisopimuksen käytänteisiin kuin ohjauksen aloittamiseen.
Katso lisää.

Ohjaustyössään kehittymishaluisille tarjoamme valmennuksia kasvokkain, verkossa, 2-3 puolikkaan päivän kokonaisuuksina tai yksittäisinä koulutuspäivinä. Valmennusten teemoja ovat mm. ohjaus, ohjauksen suunnittelu työpaikalla, palaute ja arviointi, nuorten, monikulttuuristen ja erityisopiskelijoiden ohjaaminen.
Tutustu ja ilmoittaudu.

Pitkään ohjanneille konkareille tarjoamme mestarivalmennusta. Mikäli olet kiinnostunut mestarivalmennuksesta, ilmaise kiinnostuksesi meille ja esitä toiveesi sen sisällöistä. Lähtökohtana mestarivalmennuksessa on konkareiden oma kehittymisen tarve ja vertaisryhmän tuki. Ilmaise kiinnostuksesi sähköpostitse oppisopimus@jao.fi.

Mistä ohjaukseen liittyvästä aiheesta haluaisit tietää lisää?
Mietitään yhdessä hyviä aiheita.
Ota yhteyttä Milja Manniseen, puh. 040 341 5188, milja.manninen(at)jao.fi.

Lisätietoja 

Jyväskylän oppisopimuskeskus, Oppisopimus-Online
puh. 040 341 5182, oppisopimus(at)jao.fi