Valitse ao-oppilaitos

Yrittäjän ammattitutkinto

Jyväskylän oppisopimuskeskus järjestää yrittäjän ammattitutkintokoulutuksen oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Intotalo Oy:n kanssa. Koulutus käynnistyy 25.8.2016.

Koulutus on tarkoitettu kehittymishaluisille pienyrittäjille jotka vastaavat yrityksensä liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti. Yrittäjyyskokemuksen pituudella tai pohjakoulutuksella ei ole merkitystä.

Koulutuksessa saat valmiuksia analysoida ja kehittää yritystoimintaasi käytännönläheisesti, yksilölliset tavoitteesi huomioiden. Lisäksi saat varmuutta, näkemystä ja verkostoja viedä liiketoimintaasi oikeaan suuntaan. Koulutuksen aikana työstetään yritystoiminnan kehittämisen tueksi päivitetty liiketoimintasuunnitelma. Apunasi ovat eri alojen ammattilaiset, toiset yrittäjät sekä henkilökohtainen mentori. Mentori on kokenut yrittäjä, jonka voit etsiä omista verkostoistasi tai jota voit hakea kansallisen Hyvä diili -mentoripankin https://mentoripankki.recit.fi/ kautta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää jo valmiiksi nimettyä mentoria.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja hakeutuminen koulutukseen:

Koulutustarkastaja Sari-Anne Myllyaho, Jyväskylän oppisopimuskeskus

Lisätietoja tietopuolisesta koulutuksesta:

Vastuukouluttaja Päivi Partanen, Intotalo Oy, puh. 044 322 9222, paivi(at)intotalo.com