Valitse ao-oppilaitos
Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto

Jyväskylän oppisopimuskeskus järjestää työvalmennuksen erikoisammattitutkintokoulutuksen oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa.

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tai muun soveltuvan tutkinnon esim. nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi, teknisen alan koulutus tasoiset tiedot ja taidot sekä työkokemusta opetus, ohjaus tai työvalmennustyöstä. Tutkinnon suorittaja, jolla on alan koulutuksen lisäksi työkokemusta sekä täydentäviä ja syventäviä opintoja, pystyy todennäköisesti suoriutumaan tästä erikoisammattitutkinnosta.

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto sijoittuu työhön kuntoutuksen ja työelämään valmennuksen toimialalle, joka kattaa työssä ja työpaikoilla tapahtuvan työvalmennustoiminnan lisäksi lakisääteisen ammatillisen kuntoutuksen ja sosiaalisen työllistämisen toiminnot. Työvalmennuksen erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallinta.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja koulutukseen hakeutuminen

Koulutustarkastaja Krista Hanski, Jyväskylän oppisopimuskeskus

Lisätietoja tietopuolisesta koulutuksesta

Kouluttaja Hannele Huusko, Jyväskylän aikuisopisto